tv-haberleri

30 Mayıs 2016 Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı

30 Mayıs Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı
Türkiye'nin en çok sevilen ve takip edilen yarışması Survivor'da sona geliniyor. Takımlar'ın iyice kızıştığı son oyunlarda dokunulmazlık oyunları çok fazla önem kazandı. Son ödül oyunlarını kazanan Ünlüler takımı dünkü oynanan dokunulmazlık oyununu kaybetti. Çekişmeli geçen dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımı 10 - 6'lık skorla Ünlüler takımını yendi. Parkur ve sonunda el becerisi olan çubuk takma oyununda Ünlüler takımı malubiyete uğradı. Son ödül oyunlarını kaybeden Gönüllüler takımı yeniden dirilme çabası içine girdiler ve bu oyunu kazanarak oyunda olduklarını ve pes etmediklerini bir kez daha gösterdiler. 30 Mayıs Pazartesi 2016 Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı sorusunun cevabı haberimizin detayında yer almaktadır.

30 Mayıs Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kazanan Takım
Dokunulmazlık Oyunu : Parkur ve Atış
Kazanan Takım : GÖNÜLLÜLER.
Eşleşmeler : ÜNLÜLER : 5  GÖNÜLLÜLER : 10

30 Mayıs Survivor Dokunulmazlık Oyununu Eşleşmeler
Yattara ile Serkay yarıştı kazanan Serkay oldu.
Nagihan ile Damla yarıştı kazanan Damla oldu.
Atakan ile İbrahim yarıştı kazanan Atakan oldu.
Yunus ile Efecan yarıştı kazanan Yunus oldu.
Nagihan ile Damla yarıştı kazanan Damla oldu.
Atakan ile Efecan yarıştı kazanan Atakan oldu.
Yunus ile İbrahim yarıştı kazanan Yunus oldu.
Serkay ile Atakan yarıştı kazanan Serkay oldu.
Nagihan ile Damla yarıştı kazanan Damla oldu.
Yattara ile İbrahim yarıştı kazanan İbrahim oldu.
Semih ile Efecan yarıştı kazanan Efecan oldu.
Yunus ile İbrahim yarıştı kazanan İbrahim oldu.
Atakan ile Serkay yarıştı kazanan Serkay oldu.
Nagihan ile Damla yarıştı kazanan Damla oldu.


NBA ve Devid Guetta ödlünü ardından sembol ve iletişim ödüllerini kaybeden Gönüllüler takımı uzun süredir oyun kazanamıyor ve bu durum takım psikolojisini kötü yönde etkilemeye devam ediyor. Dünkü dokunulmazlık oyununda kendini toparlayan Gönüllüler takımı bugün ki dokunulmazlık için varlarını yoklarını ortaya koyacak.

Semih ve Atakan Konsey Sonrası Kozlarını Paylaştı
Ada konseyinde birbirlerine karşı sert konuşan ikili konsey sonrası adaya döndüklerinde birbirlerine konseyde ki sözlerin hesabını sordular adeta. Semih Atakan'ın söylediklerini nankörlük olarak gördüğünü söyledi. Atakan ise bu duruma yine sert sözler ile yanıt verdi kendisini üzgün konuşması konusunda uyardı.

Kazanan Takım
Dünkü dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında Bireysel dokunulmazlığı Yunus Günçe aldı. Atakan ise sağlık durumundan dolayı dokunulmaz oldu ve konseyde ismi yazılamadı. Konseyde en çok ismi çıkan ismi Semih Öztürk oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Yunus Günçe ikinci aday olarak İbrahim Yattara'nın adını verdi. Bu akşam oynanacak oyunu Gönüllüler takımı kazanırsa Ünlüler takımından bir isim daha eleme adayı olacak. Sosyal medyada çıkan haberler göre bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyununu Gönüller kazandı. İki dokunulmazlığı üst üste kazanan Gönüllüler takımından bu hafta kimse elenmeyecek.

Sağlık sorunlarından dolayı dünkü dokunulmazlık oyununda oynayamayan Atakan bugün ki dokunulmazlık oyununda oynayacak. Ancak Ünlüler takımı kaybederse Yattara, Semih ve Nagihan üçlüsü bir olup Atakan'ın ismini verecek. Yunus Günçe ve Atakan'ın Nagihan'ın adını söylemesi bir şey değiştirmeyecek ve Atakan yine potada olacak






30 Mayıs 2016 Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı Reviewed by Unknown on 11:55 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.