tv-haberleri

Kısmetse Olur Gökhan Sara Kimdir, Boyu Kilosu ve Yaşı

Kısmetse Olur Gökhan Sara Kimdir, Boyu Kilosu ve Yaşı 
Kanal D ekranlarının sevilen ve takip edilen yarışması Kısmetse Olur yeni sezonu olan 2. Sezon ile ekranlarda yerini aldı. Yeni yarışmacıların kimler olduğu uzun süre merak edildi. Bizde sizlere yeni gelin adaylarından olan Gökhan Sara kimdir kaç yaşında boyu ve kilosu gibi detayları vereceğiz. İlk sezonun ardında yeni isimleri görenler yarışmacılar hakkında detayları merak ettiler. Kısmetse Olur Gökhan Sara kimdir en çok merak edilenler arasında yerini alırken detayları sizler için bir araya getirdik. Etkili bir şekilde eve giriş yapan yakışıklı isim Gökhan Sara dikkatleri üzerinde topladı.

Kısmetse Olur Gökhan Sara Kimdir
Kısmetse Olur 2. Sezon damat adaylarından birisi olan Gökhan Sara ilk olarak kendisini tanıtırken şu sözlere yer verdi. Delikanlılık tesbih ile değil yürek ile olur. Ben adamlığı babamdan merhameti annemden öğrendim. Evleneceğim kadın ağır başlı oturaklı ama sıra bana geldiği zaman cilveli olmalı. Benim annemin onayına almayan soyadımı alamaz. Çapkın mısın diye sorarsan tabi ki değilim. Hiç bir zaman kadınların peşinden koşmadım. Para benim için sadece pul.

Adı Gökhan Sara
Yaş : 27
Boyu : 1.76
Kilosu : 80
Mesleği : Otomotiv İşletmeciliği 

İstanbul Ataşehir'de yalnız yaşıyor. Başak burcu özelliklerini taşıyor ve çok titiz olduğunu dile getiriyor. Güzellik çok önemli değil doğallık arıyorum sonuçta güzellik bir şekilde elde ediliyor vafat doğallık herkes bulunmaz natural insan her zaman güzeldir. benim için önemli olan sabah kalktıüında ki yüzünde ki güzellik önemli. Öncelik ile evleneceğim kişiyi annem beğenmeli ve onaylamalı. Babamı kaybedeli 10 yıl oldu herşeyim ile annem ilgilendi tabi ki onun tercihleri çok önemli dedi.

Mal Varlığı İle Dikkat Çekiyor
Daha 27 yaşında olan yakışıklı isim sosyal medyada ve özel hayatında bir çok ünlü model araba ile çektirdiği fotoğraflar ile de dikkat çekiyor. Oldukça zengin olan Gökhan Sara Otomotiv İşletmeciliği yapıyor ve lüks yaşantısı ile adından söz ettiriyor.

KISMETSE OLUR 2. SEZON GELİN ADAYLARI
 kısmetse olur didem


 kısmetse olur deniz

 kısmetse olur gamze

 kısmetse olur hazal

 kısmetse olur rabia

 kısmetse olur serap

 kısmetse olur aycan

KISMETSE OLUR 2. SEZON DAMAT ADAYLARI
 kısmetse olur ceyhun

 kısmetse olur aykut

 kısmetse olur gökhan

 kısmetse olur tolga

 kısmetse olur şahin

 kısmetse olur onur

Semih Kurtulmuş

Adana Özkızıltaş




Kısmetse Olur Gökhan Sara Kimdir, Boyu Kilosu ve Yaşı Reviewed by Unknown on 21:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.