tv-haberleri

Eser West Survivor Yarışmasına Katılacak Mı

Eser West Survivor'a Mı Katılacak
Kanal D'nin sevilen programı Kısmetse Olur evinin sevilen damat adayı Eser West hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Sevilen damat adayı evin sevilen damat adaylarından oldu ve Cansel Çördük ile olan ilişkisi halk tarafından çok fazla desteklendi. 2017 Survivor için büyük bombalar hazırlayan Acun Ilıcalı geçmişte yarışan en güçlü yarışmacıları Ünlüler takımı olarak yarıştıracak. Karşısında yarışacak Gönüllüler takımı yani Mavi takım için ise güçlü sporcu isimler ile anlaşacak. Eser West Survivor'a mı katılacak, Eser West Survivor 2017 aBest Star'da mı yarışacak, bütün bu soruların cevabı haberimizin detayında yer almaktadır.

Kanal D'nin Kısmetse Olur programı ile ünlenen ve yıldızı parlayan yakışıklı damat adayı eve girdiğinden beri hayran kitlesini arttırmış ve halk tarafından çok sevildi. Amerika'da yaşayan ve değişik kültür anlayışı ve yarım Türkçe'si ile genç kızlar tarafından çok sevilen Eser West 2017 Survivor Best Star'da yarışacak.

Ünlüler takımı için büyük bir çalışma yapana Acun Ilıcalı, Gönüller takımı için de büyük bir çalışma yapıyor. Ünlüler takımının çok güçlü olması Gönüllüler takımında sporcu kişiliklerden ve ünlü kişilerden oluşmasını sağlayacak. 2017 Best Star için anlaşılan ünlülerden sonra Gönüllüler takımı içinde anlaşılmaya başlandı Eser West'de bu ilk isimlerden birisi oldu. Eser West'in Gönüllüler takımı için imzayı attığı ve 2017 Survivor'da yer alacağı kesin gibi gözüküyor.

Survivor 2017 Ünlüler Takımı 
Nihat Doğan
Pascal Nouma
Hilmicem İntepe
Murat Ceylan
Yasan Yalnızoğlu
Avatar Atakan
Serenay Aktaş
Berna Canbeldek
Duygu Çetinkaya
Ece Begüm Yücetan
Merve Aydın
Nagihan Karadere

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı
Eser West

Eser West Kimdir
1990 Amerika, New York doğumlu olan Eser West'in mesleği İngilizce Öğretmenliğidir. La Guardia Community College mezunudur. New York'da yaşayan West, Kısmetse Olur evi için İstanbul'a geldi ve şuanda İstanbul'da yaşıyor. Gelin adaylarından olan Cansel Çördük ile aşk yaşıyor.

Yaşı: 26
Kilosu: 88
Boyu: 1.88
Burcu: Kova
Memleketi: New York




Eser West Survivor Yarışmasına Katılacak Mı Reviewed by Unknown on 11:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.