tv-haberleri

Kısmetse Olur 29 Mayıs Halk Oylaması Sonuçları

Kısmetse Olur 29 Mayıs Halk Oylaması Sonuçları
Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana büyük bir ilgi ile izlenen Kısmetse Olur yarışmasının 34. Hafta sms sonuçları birazdan açıklanacak. Erkekler evinden yada kızlar evinden giden isim belli olacak. Kısmetse Olur halk oylaması 28 Mayıs Cumartesi akşamından bu yana devam etmekteydi. Artık sıra geldi kısmetse olur halk oylamasının yani sms sonuçlarının açıklanmasına ve elenen ismin belirlenmesine. Gergin anlar yaşayan yarışmacılar aralarında ki tartışmaları bu güne de yansıtmaya devam ettiler. 29 Mayıs Pazar kısmetse olur halk oylaması sonuçları birazdan açıklanacak.

Kısmetse Olur Halk Oylaması Sonuçları ( 29 Mayıs Pazar ) 

  1. Nur 
  2. Erdem
Dün akşam yaşanan tartışmalar ile Kısmetse Olur haftanın birincileri belirlendi ve ödül yemekleri yendi. Batuhan ile Ceyda arasında bir ilişki başlayacak mı merak edilenler arasında yerini aldı. Seda Akgül sunumu ile yayınlanan yarışmada kızlar ve erkekler farklı konular üzerinde durdular. Melis ile Daniela'nın barışması üzerine yorum yapan ve fikirlerini söyleyen yarışmacılar çoğu konu da ters düşseler de geneli ve sosyal medya yorumları ikilinin menfaat için barıştıklarını dile getirdiler.

Semih'in bu bölümde söyledikleri olay oldu. '' Bu eve girmek için reyting falan ne gerekirse yaptınız '' sözü olay oldu. Bu yorumu kime ne için yaptı tüm detaylar birazdan kısmetse olur haftanın finalinde belli olacak.

Kısmetse Olur Yarışmacıları 
Kızlar : 
Nur 
Ceyda 
Cansel 
Ayça
Mehtap
Hazal 
Melis
Daniela

Erkekler 
Batuhan 
Semih 
Emre 
Adnan
Erdem
Ali Serhat 
Eser 
Semih 




Kısmetse Olur 29 Mayıs Halk Oylaması Sonuçları Reviewed by Unknown on 15:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.