tv-haberleri

Kısmetse Olur Turgay Tepe Kimdir, Kaç Yaşında, Oynadığı Klip

Kısmetse Olur Turgay Tepe Kimdir
Kanal D'nin sevilen programı Kısmetse Olur'da 34 haftanın finaline gelindi. Seda Akgül'ün sunumu ile gerçekleşen program yakında final yapacak. Yakında final yapacak olan programda sular yine durulmuyor. Evde hemen hemen hergün bir kavga var ve final yaklaştıkça yarışmacılar daha da hırçınlaştı. Bu hafta Ayça ile Semih'in veda ettiği eve haftaya Tankut Denker veda edecek. Tankut'un yerine ise eve Turgay Tepe girecek. Kısmetse Olur Turgay Tepe kimdir, kaç yaşında, boy kilo, oynadığı klipler ve daha fazlası haberimizin detayında yer almaktadır.


Turgay Tepe Kimdir
26 yaşında olan yakışıklı damat adayı sporla ilgileniyor. Oyunculukla uğraşan Turgay Tepe Ufuk Çakır'ın Paramparça klibinde rol almıştır. Modellik ile de uğraşan yakışıklı yarışmacı reklam filmlerinde ve kliplerde rol almıştır. İstanbul'da yaşıyor.

Turgay Tepe Yaşı: 26
Turgay Tepe Kilosu: 80
Turgay Tepe Boyu: 1.85
Turgay Tepe İnstagram Hesabı: @turgaytepeofficial

İki üç hafta sonra final olacak olan Kısmetse Olur evinin gelin ve damat adayları kendilerine aday gelmesini bekliyordu. Evde bir çok gelin ve damat adayının adayı yok ve hepsi kendisine aday gelmesini bekliyor. Ceyda Kırıcı'da bunlardan birisiydi. Ceyda Kırıcı'ya talip olarak gelen yakışıklı damat adayı Turgay, Ceyda'dan olumlu tepki alacak. Sevilen gelin adayı Ceyda  bildiğiniz gibi eve üçüncü kez geri döndü. Çok fazla hayran kitlesi olan Ceyda Kırıcı, Turgay Tepe ile aşk yaşayacak mı bekleyip göreceğiz.

Kısmetse Olur Yarışmacıları
Gelinler
Ayça Ekin Beğen
Cansel Çördük
Ceyda Kırıcı
Daniela Grajdeanu
Hazal Atabek
Mehtap Taşkıran
Melis Buse Betkayan
Nur Erkoç

Damatlar
Adnan Kızıltaş
Ali Serhat Doğru
Batuhan Cimilli
Emre Ubeyli
Erdem Dalfidan
Eser West
Semih Kurtulmuş
Turgay Tepe

Turgay Tepe Resimleri
 

Kısmetse Olur Turgay Tepe Kimdir, Kaç Yaşında, Oynadığı Klip Reviewed by Unknown on 11:40 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.