tv-haberleri

Kıvanç Tatlıtuğ Karısını Dövdü Mü ?

Kıvanç Tatlıtuğ Karısını Dövdü Mü ? 
Gerek dizilerden gerek reklam filmlerinden tanıdığımız başarılı ve yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz aylarda dünya evine girmişti. Başak Dizer ile yeni evlenen Kıvanç Tatlıtuğ şimdi ise düğünlerinin ardından şok bir haber ile gündeme geldiler. Hem sosyal medyada hemde haber sitelerinde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ karısını dövdü haberleri hayranlarında şok etkisi yarattı. Eşini herkesin içinde dövdüğü söylentileri kısa sürede yayıldı ve tepki bile aldı. Şimdi ise herkes bu konu ile ilgili net bir bilgi beklerken öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ karısını gerçekten dövdü mü sorusu ise yanıt bekliyor.

Başak Dizer Dayak Mı Yiyor ? 
2 yıldır kendisinin stil danışmanı olan Başak Dizer ile ilişkisi olan Kıvanç Tatlıtuğ bilindiği üzere 14 Şubat sevgililer gününde Paris'e giderek evlenmişlerdi. Bu evliliğin ardından çatlama sesleri geldi kavga ettikleri ve herkesin içinde Başak Dizer'in dayak yediği çıkan söylentiler arasında. Dayak yeme konusu ile ilgili iki taraftan da henüz bir açıklama yada yalanlama gelmedi.

Henüz Bir Açıklama Gelmedi ? 
Yeni evli çiftin dayak yeme konusu ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor. Detaylar ve açıklamar geldiğinde buradan takip edebilirsiniz.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir ? 
Doğum: 27 Ekim 1983 (32 yaşında)
Doğum Yeri : Adana, Türkiye
Boy: 6′ 2″
Eğitim: İstanbul Kültür Üniversitesi, Yenice Özel Çağ Lisesi
Ebeveynleri: Erdem Tatlıtuğ, Nurten Tatlıtuğ



Kıvanç Tatlıtuğ Karısını Dövdü Mü ? Reviewed by Unknown on 16:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.