tv-haberleri

Survivor Beyonce Ödülünü Kazanan Takım ?

Survivor Beyonce Ödülünü Kazanan Takım ?

Bu akşam oynanacak olan oyun ile 6 Haziran Pazartesi Survivor Beyonce ödül oyununu kim kazandı sorusu da yanıt bulacak. Hem Ünlüler hem gönüllüler takımı bu oyunu oldukça hırslı çıkıyorlar. Acun Ilıcalı'nın ödülü açıklaması ile büyük sevinç yaşayan yarışmacılar arasında en çok sevinen Yunus Günçe oldu. Müzik ile arası oldukça iyi olan ve daha yatkın olan Yunus Survivor Beyonce Ödül Oyununa konsantre olan isim oldu. Bu akşamı beklerken sosyal medya da sızan habere göre ödülü kazanan Gönüllüler olduğu ispatlandı. 

Beyonce Ödül Oyunu : Parkur ve Atış 
Kazanan Takım : GÖNÜLLÜLER 

Aşağıda gördüğünüz resimde Beyonce konserinden görüntüler yer almaktadır. Survivor yarışmacılarından ise Damla, Serkay ve İbrahim sahne önünde görünmekteler. Doğal olarak buda Beyonce ödülünü kim kazandı sorusunun yanıtını veriyor. Beyonce konseri ödülünü kazanan Gönüllüler takımı oldu. 

Survivor Gönüllüler Takımından Efecan Elendi Mi ? 
Beyonce konserinde ki fotoğraflara bakılınca gönüllüler takımından Efecan'ın orada olmadığı göründü. Bu durum ise Efecan'ın bu hafta elendiğinin kanıtı olarak belirdi. Buradan yola çıkarak bu akşam ki dokunulmazlık oyununu kaybeden takımının Gönüllüler takımı olduğunu da anlayabiliriz. 

İki dokunulmazlık oyunu da kaybedilmiş ve ilkinde Serkay ikincisin de ise Efecan elenme adayı olarak potaya girmiş böylece adaya veda eden isim Efecan oldu. 

Beyonce Konseri Görüntüleri 



Survivor Beyonce Ödülünü Kazanan Takım ? Reviewed by Unknown on 19:01 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.