tv-haberleri

Survivor Semih Parmağı Kırıldı - Semih'in Sağlık Durumu

Survivor Semih Parmağı Kırıldı - Semih'in Sağlık Durumu 

Ekranların sevilen yarışmalarından birisi olan Survivor dokunulmazlık oyununda Semin'in parmağının kırılması ile gündeme geldi. Semih'in parmağı mı kırıldı sağlık durumu nedir tüm detayları yeni bölümde göreceğiz. Dokunulmazlık oyunu havuz oyunu yarışmacılar birbirlerine vurdukları süngerli sopalar ile suya düşürmeye çalışıyorlar. Serkay ile Semih arasında yapılan mücadele de Semih'in suya düştükten sonra çıkışında parmağının kırıldığı görülüyor. Hemen sağlık ekipleri olaya müdahale ettiler .

Semih'in Sağlık Durumu Nedir ? 
Yarışma esnasında kaza sonucu parmağının kırılması üzerine tüm sevenlerini üzen Semih'in sağlık durumu çekilen röntgen sonunda kırılan parmağının alçıya alındığı yönde oldu.. Ama tahmin edilene göre Semih'in parmağı kırıldı ve dokunulmazlık oyununa devam edemeyecek. Semih sağlık ekiplerine parmağının durumunu ısrarla sorduğu görüldü.

Semih'in Parmağı Alçıya Alındı !
Yeni bölüm fragmanında görüldüğü üzere havuz oyununda sakatlık geçiren Semih'in parmağının alçıya alındı duyuldu. Büyük bir acı ile havuzdan çıkan semih çok zor anlar geçirdi ve tüm yarışmacıları korkuttu.

Survivor doktoru Metin Kuş müdahalenin kendisini aştığını ve hastaneye giderek gerekenin yapılması gerektiğini dile getirdi.

Survivor Semih Parmağının Kırılma Anı 



Survivor Semih Parmağı Kırıldı - Semih'in Sağlık Durumu Reviewed by Unknown on 00:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.