tv-haberleri

Zenmate Nedir? Zenmate Nasıl Kullanılır?


Zenmate Nedir? Zenmate Nasıl Kullanılır?

Zenmate nedir? Zenmate uygulaması nasıl kullanılır? gibi soruların yanıtını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. İnternet kullanıcılarının en büyük problemlerinden biri de erişim güçlüğü çekilen sitelere giriş yapmaktır. Bunun için geliştirilen yazılımlardan biri de Zenmate'dir. Bu uygulamanın nedir ve nasıl kullanılır? sorularının yanıtını, indirme işlemlerini ve daha fazlasını haberimizden görebilirsiniz.

DNS değiştirerek yasaklı sitelere nasıl girerim?

Eğer DNS sunucu nedir ve DNS sunucu nasıl değiştirilir bilmiyorsanız aşağıdaki linklerden adım adım resimli olarak bilgi alabilirsiniz ve nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.

En iyi ücretsiz DNS sunucular hangileridir? Buradan kendinize bir DNS seçin (Google ve Yandex önerilir)

Android cep telefonlarda ve Android Tabletlerde DNS nasıl değiştirilir? ( Eğer Android yüklü bir telefon kullanıyorsanız, örneğin Samsung Galaxy serisi gibi, buradan nasıl DNS değiştirilir öğrenebiliriniz)

iPad DNS değiştirme (iPad tablet kullanıyorsanız, IOS cihazlarda DNS nasıl değiştirilir buradan öğrenebilirsiniz)

ZenMate Nedir?
ZenMate, web sitelerine güvenli ve anonim şekilde (kimliğiniz gizlenmiş) şekilde kolayca erişmenizi sağlayan bir yazılımdır. VPN ve Proxy ikilisi üzerine kurulmuştur. ZenMate internet tarayıcınıza eklenti olarak kurulur. Bir web sitesine erişmek istediğinizde erişmek istediğiniz web sitesi ZenMate sunucularına iletilir. Bu ZenMate sunucuları erişmek istediğiniz sitedeki verileri size servis eder.

Zenmate Nasıl Kullanılır?
Eklentiyi tabi ki ilk olarak bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor. Öncelikle Google Chrome mağazasına girmeniz gerekiyor ve buradan eklentiyi aratarak bulmanız lazım. Karşınıza çıkan eklenti sayfasında “Ücretsiz" seçeneğine tıklamanız gerekiyor.
Çok kısa bir süre sonra eklentinin bilgisayarınıza indirilmesi tamamlanacaktır ve bu işlemden sonra karşınıza çıkacak olan pencere üzerinde “Ekle" seçeneğini tıklamalısınız.



Zenmate Nedir? Zenmate Nasıl Kullanılır? Reviewed by Unknown on 21:31 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.