tv-haberleri

Halis Hancı Kimdir ? Gülen'in Sağ Kolu Halis Hancı Kim

Gülen'in Sağ Kolu Halis Hancı Kim

Son günlerde ülkemizde yaşanan darba girişiminden dolayı ismi ülke gündemini yakından ilgilendiren Fethullah Gülen'in en yakın arkadaşı ve sağ kolu olan Halis Hancı kimdir ne iş yapar ve gerçek adı nedir gibi merak edilenleri haberimizde sizlere sunduk. Darbe girişimini halk sokaklara dökülerek ve tankların önüne yatıp canlarını siper ederek püskürttü. Ordu içinde yer alan paralel yapının askerlerinden oluşan küçük bir gurubun giriştiği darbe o gece püskürtüldü. FETÖ terör örgütü mensubu olan askerler darbe girişiminde başarısız oldular. 

Fethullah Gülen'in sağ kolu olarak bilinen Halin Hancı yakalandı. Halis Hancı'nın gerçek adının Davut olduğu belirtiliyor.FETÖ lideri Fethullah Gülen’in sağ kolu olarak bilinen Halis Hancı Trabzon'un Araklı ilçesinde yakalandı. Hakkında yakalama kararı bulunan Halis Hancı, Gülen'in en yakınındaki isimlerden birisi olarak biliyor. Peki Halis Hancı kimdir?

Halis Hancı Kimdir ?
Halis Hancı Fethullah Gülen'in sağ kolu olarak biliniyor. Kamuoyu tarafından ise Fethullah Gülen'in yanında bayramlarda çocuklara para uzatan kişi olarak tanınıyor. Hancı'nın ; Trabzon'un Araklı ilçesinde yakalandığı belirtiliyor. Gerçek adı Davut  Hancı olduğu belirtilen Halis Hancı'nın 15 Temmuz darbe girişiminden 2 gün önce Türkiye'ye girişi yaptığı tespit edildi.



Halis Hancı Kimdir ? Gülen'in Sağ Kolu Halis Hancı Kim Reviewed by Unknown on 12:21 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.