tv-haberleri

Arkadaşlar İyidir Dizisi Eren Kimdir Gerçek Adı Boy Kilo

Arkadaşlar İyidir Dizisi Eren Kimdir Gerçek Adı Boy Kilo 
28 Ağustos Pazar günü ilk bölümü ile Show Tv ekranlarında başlayacak olan Arkadaşlar İyidir dizisi seyirciye merhaba demek için gün sayıyor. Tanıtımlarda konusu kadar oyuncularının da çok etkili olduğu görülüyor. Seyirci Arkadaşlar İyidir Dizisi Eren kimdir gerçek adı nedir boyu ve kilosu gibi detayları merak etmeye başladı bile. Bizde sizlere İdris Nebi Taşkan hakkında merak edilenleri sizler için bir araya getirdik. Dizide asi ruhu ve karakteri ile kısa sürede genç kızlar tarafından takip edilecek bir isim olacağa benziyor. İşte hakkında ki detaylı bilgiler...

Arkadaşlar İyidir (Eren) İdris Nebi Taşkan Kimdir ? 
Demir İnşaat Büyükçekmece Spor Kulübünde profesyonel olarak basketbol oynayan aynı zamanda oyunculuğa da adım atan İdris Nebi Taşkan Arkadaşlar İyidir adlı dizide Eren karakterine can veren isimdir. Yakışıklılığı ve dizide ki asi halleri kısa sürede ekran başındakilerin dikkatini çekeceğe benziyor. Birbirine bağlı ve çok iyi anlaşan bir arkadaş topluluğunu konu eden dizinin baş rol oyuncularından birisidir.

Adı : İdris Nebi Taşkan
Yaşı : 19
Boy : 1.95
Kilo : 76

Arkadaşlar İyidir Dizisi Oyuncuları 
Yeni dizi Arkadaşlar İyidir ilk bölümü ile ekranlara merhaba demek için gün sayarken oyuncu kadrosunda ise birbirinden iddialı genç yeteneklerin yanı sıra onlara eşlik eden usta isimler de yer alıyor. Dizinin baş rollerini ve canlandırdıkları karakterleri sizler için bir araya getirdi.

Aslı Melisa Uzun (Seda)
İdris Nebi Taşkan (Eren)
Su Kutlu (Gizem)
Akın Akınözü (Yunus)
Hayal Köseoğlu (Merve)
Didem İnselel (Ayşe)
Neslihan Yeldan (Candan)
Ece Dizdar (Leyla)
Pınar Çağlar Gençtürk (Sema)
Devrim Özder Akın (Salih)
Emre Karayel (Tarık)



Arkadaşlar İyidir Dizisi Eren Kimdir Gerçek Adı Boy Kilo Reviewed by Unknown on 22:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.