tv-haberleri

Josue Pesqueira Kimdir? Galatasaray 2016 Transferi

Josue Pesqueira Kimdir? Galatasaray 2016 Transferi
Galatasaray'ın yeni transferi Josue Pesqueira İstanbul'a geldi. Spor severler ise Josue kimdir ne zaman gelecek gibi soruları merak ettiler. Çıkan haberlere göre Porto takımının yetkilileri Josue'nin galatasaya gelmesini istemediği ve kendisi tehdit ettiği söylentileri gündeme oturdu. Bunun üzerine ise Josue Pesqueira Galatasaray'a gidememesi durumunda ise kendisini sakatlayacağını dile getirmiş. İstanbul'a gelen futbolcu sağlık kontrollerinden geçtikten sonra 1 yıllığına takım ile sözleşme imzalayacak.Porto ve Josue ile her konuda anlaşan Sarı kırmızılı takım oyuncunun İstanbul’a gelmesini bekliyor.

JOSUE PESQUEİRA KİMDİR?

Galatasaray'ın yeni transferi Josue Pesqueira 1990 yılında doğmuştur. Yıldız futbolcu 9 yaşından beri futbol ile iç içedir. İlk olarak farklı takımlarda oynayan Josue, 2011 yılında Porto ile 2 maça çıkmıştır. Daha sonra Bursaspor’a kiralanan Josue, Galatasaray’a kiralanmıştır.
2011 yazında ise Porto ile sadece 2 maça çıkan Josué, Porto tarafından serbest bırakıldı. Bu gelişmelerin ardından F.C. Paços de Ferreira ile sözleşme imzaladı.

Tam adı : Josué Filipe Soares Pesqueira
Doğum tarihi : 17 Eylül 1990 (25 yaşında)
Doğum yeri : Ermesinde, Portekiz
Boyu : 1,74 m (5 ft 81⁄2 in)
Mevkii : Ofansif Orta Saha



Josue Pesqueira Kimdir? Galatasaray 2016 Transferi Reviewed by Unknown on 23:23 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.