tv-haberleri

23 Eylül Acıbadem Metrobüs Kazası

23 Eylül Acıbadem Metrobüs Kazası
Bu sabah gerçekleşen Acıbadem metrobüs kazası ile ilgili detaylar gelmeye başladı. Yoldan çıkarak D-100 karayoluna giren metrobüs alınan bilgilere göre yolcular ile şoför arasında çıkan tartışma sonucunda yaşandığı öğrenildi. Kontrolu kaybeden şoför yoldan çıkarak karşı yöne girdi ve oradan gelen 3 araca ve 1 otobüse çarparak durdu. Şemsiyesiyle şoföre saldıran yolcu ve şoför gözaltına alındı. Avrupa yakasından gelen metrobüs acıbadem durağına geldiğinde yoldan çıktı ve karşı istikamete geçti. 34 TP 2406 plakalı metrobüsün yaptığı kaza sonucunda 7 vatandaş yaralandı olay yerinden bilgiler gelmeye devam ediyor.

Ölen yada Yaralanan Oldu Mu ? 
23 Eylül Cuma sabahı Kadıköy'de gerçekleşen kaza sonucu can kaybı olmadığı bilgisi gelirken 7 ila 10 arasında yaralının olduğu bildirildi. Şoför ve kazaya sebebiyet veren yolcu ise polis tarafından göz altına alınmış durumda.

Acıbadem Metrobüs Kazası Neden Oldu ? 
Olay ile ilgili net bir görüntü yada delil olmazken görgü tanığı olan yolcuların anlattıkları bilgilere göre seyir halinde iken şemsiyeli bir yolcu ile şoför arasında çıkan tartışmada yolcunun şoföre tekme atması ile kaza gerçekleşmiş.

İBB'den İlk Açıklama Geldi 
"Sabah saatlerinde Acıbadem-Kadıköy istikametinde seyir halinde olan metrobüs yolundan çıkarak karşı yöne geçerek üç otomobil bir otobüse çarptı. Kazada 10 vatandaş hafif yaralandı. Kazanın olmasıyla birlikte itfaiye ve ambulanslar 6 dakikada olay yerine intikal etti. Otobüsün vinçlerle kaldırma çalışmaları devam ediyor. Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre bir yolcunun metrobüs şoförüne saldırdığı ve darp ettiği, kazanın bu nedenle meydana geldiği öğrenildi. Oayla ilgili soruşturma devam ediyor."


ACIBADEM METROBÜS KAZASI GÖRÜNTÜLERİ KAMERADA



23 Eylül Acıbadem Metrobüs Kazası Reviewed by Unknown on 12:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.