tv-haberleri

Aleyna Tilki Kimdir, Aleyna Tilki Kaç Yaşında, Nereli, Boy Kilo

Aleyna Tilki Kimdir
Son zamanların en iyi çıkışlarından birini yakalayan Aleyna Tilki bu aralar en çok konuşulan isimlerden oldu. Emrah Karaduman ile yaptığı düette Cevapsız Çınlama şarkısını seslendiren Aleyna Tilki sesi fiziği ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti. Şarkı dinlenme platformlarında girdiği ilk haftadan 7 milyon izlenerek dikkatleri çekmeyi başardı. Henüz bir ay olmadan 23 milyona ulaşan şarkının yüz miyona ulaşması bekleniyor. Peki sesi fiziği ve güzelliği ile dikkatleri çeken bu genç şarkıcı kim nereden tanıyoruz. Aleyna Tilki kimdir, kaç yaşında, nereli, boy kilo ve daha fazlası haberimizin detayında yer almaktadır.

Aleyna Tilki Biyografisi
28 Mart 2000 doğumludur. İstanbul Maltede doğup büyüdü aslen Konyalı ancak babası Rus göçmeni. Lise 3 öğrencisidir. İlk olarak adını Yeteneksizsiniz adlı yarışmada duyurmuştur. Annesi ve babası Trabzon'ludur. Uzun süredir şarkı söyleyerek para kazanmaktadır. Güzelliği ve sesi ile dikkat çeken Aleyna Tilki son olarak Emrah Karaduman ile yaptığı Cevapsız Çınlama adlı şarkı ile adından söz ettirmektedir.


Yaş : 16
Kilo : 48
Boy : 1,65
Doğum Yeri : Konya 

Aleyna Tilki 2014 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılarak Gesi Bağları türküsünü kendine has yorumu ile seslendirerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. O zamanlar henüz 14 yaşında olan Aleyna Tilki'nin yaşına rağmen sesinin güzelliği izleyici tarafından çok beğenildi. İkinci turda elenen Aleyna Tilki, İskender Paydaş sahne ve müzik tecrübelerini geliştirmeye başladı.

İskender Paydaş ile çalışmaya başlamadan önce Rock müzik ile ilgili olan Aleyna Tilki'nin ondan sonra pop müziğe olan ilgisi arttı. Emrah Karaduman, Aleyna Tilki'ye Murat Boz'un Janti albümünün aranjesini yaptığı sırada Murat Boz'un Janti albümünden bir şarkıya vokallik yapma şansını verdi. Bu çalışmanın ardından Aleyna'yı çok yetenekli bulan Emrah Karaduman yeni single için onunla çaılşmak istediğini belirtti ve "Cevapsız Çınlama" şarkısına imza attılar.

ALEYNA TİLKİ FOTOĞRAFLARI 





Aleyna Tilki Kimdir, Aleyna Tilki Kaç Yaşında, Nereli, Boy Kilo Reviewed by Unknown on 20:27 Rating: 5

9 yorum:

  1. cok guzel kız yaaa yeteneksizsiniz turkiyeye katıldığı gün anlamıştım ben

    YanıtlaSil
  2. CEVAPSIZ ÇINLAMA şarkısı harikaaaaa

    YanıtlaSil
  3. harika güzellikte

    YanıtlaSil
  4. yarışmada belliydi böyle bir yere geleceği

    YanıtlaSil
  5. :) buda bi yerlerini açarak meshur olma çabasına girenlerden oldu

    YanıtlaSil
  6. NE ALAKA SESİ DE HARİKA KIZIN

    YanıtlaSil
  7. seni çok beğeniyorum çok güzelsin hayranınınm

    YanıtlaSil
  8. WHAT DOES THE FOX SAY

    YanıtlaSil
  9. Kalbimde kirilmadik yermi biraktin yaptigiyla soyledigi nedense farkli masumum ahi ahatte yalani birakin kazandim zannetsin zavalli

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.