tv-haberleri

Alihan Kuriş Kimdir, Kaç Yaşında ? Süleymancıların Yeni Lideri Biyografisi

Alihan Kuriş Kimdir, Kaç Yaşında ? Süleymancıların Yeni Lideri Biyografisi
24 Eylül Cumartesi günü Süleymancıların yeni lideri Alihan Kuriş oldu. Beyin kanamasından dolayı hayatını kaybeden Eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Arif Denizolgun'un ablasının oğlu olan Alihan Kuriş kimdir nereli kaç yaşında gibi sorular ise gündeme oturdu. Cemaatin kurs ve okullarının mimarlığını yapan ve bugün itibari ile Süleymancıların yeni lideri olan Alihan Kuriş liderliği hakkında açıklamalarda bulundu. Süleyman Hilmi Tunahan’ın torunu olan Ahmet Arif Denizolgun'un ölümünden sonra lider bugün değişti.

Alihan Kuriş'in Açıklaması 
“Madem ki dünya hayatı devam ediyor, o zaman İslam dini devam edecektir. Madem ki İslam dini kıyamete kadar devam edecek,  o zaman hizmetlerimiz yani Allah'ın dinine, kitabına hizmet kıyamete kadar devam edecektir.

Bu gemiyi karaya oturtabilmek için bunların akıllarından geçen her adiliğe olur verecekleri de şüphesizdir.
Yolumuz din-i İslam’ı, ümmeti, milleti, devleti savunmaya, korumaya ve bu değerlere hizmet etmeye devam edecektir. Vatan hainlerine, din düşmanlarına, bozuk akımlara, devleti yıkılışa götüren üzeri örtülü planlara set olmaya devam edecektir."

Alihan Kuriş Kimdir 
Eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Arif Denizolgun'un vefatından sonra yeni lider olarak atandı. Yüksek Mimar olan Alihan Kuriş daha önce cemaatin kurslarının ve okullarının yapımda emek veren isimdir. 37 Yaşında olan ve 24 Eylül Cumartesi günü itibari ile Süleyman Efendi grubunun yeni lideri oldu.

Adı : Alihan Kuriş
Yaşı : 37
Mesleği : Yüksek Mimar
Doğum Yeri :



Alihan Kuriş Kimdir, Kaç Yaşında ? Süleymancıların Yeni Lideri Biyografisi Reviewed by Unknown on 21:14 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.