tv-haberleri

Anne Dizisi Oyuncuları ve Konusu Star Tv

Anne Dizisi Oyuncuları ve Konusu Star Tv
Star Tv ekranlarının yeni dizilerinden birisi olan Anne dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Ekim ayında seyirci ile buluşacak olan dizinin oyuncuları ve konusu ise ekran başındakiler tarafından merak edildi. Cansu Dere ve Vahide Perçin gibi usta oyuncuların baş rol aldığı dizinin ilk bölüm fragmanı duygu dolu anlar yaşattı. Uzun zamandır ekranlarda yer almayan Cansu Dere bu dizi ile tekrar sevenlerinin karşısına çıkıyor. Anne dizisi Star Tv erkanlarında seyirci ile buluşacak olan yeni sezon dizilerinden birisidir.

Anne Dizisi Oyuncuları
Konusu kadar oyuncuları da merak edilen dizide usta isimler yer alıyor. Son zamanlarda hiç bir projede yer almayan Cansu Dere ve usta isim Vahide Perçin dizinin baş rolleri arasında yerlerini aldılar.Çocuk oyuncu ise Beren Gökyıldız canlandıracak. İşte Anne dizisi oyuncu kadrosu ;

Vahide Perçin
Cansu Dere
Beren Gökyıldız

Anne Dizisi Konusu 
Dizide annelik duyguları oldukça yüksek olarak işlenecek. Evlatlık edinme ve bunun verdiği duygular ile bir anne kız ilişkisi işlenecek. ''Bana anne der misin'' sözü üzerinden dizinin konusunu tahmin etmek mümkün. Ailesi tarafından şiddet gören küçük bir kızı evlatlık edinme ve tüm hayatını onun üzerinde planlayıp yaşamayı konu ediyor.

''Mother'' Adlı Japon Dizisinden Uyarlama 
Anne adlı dizinin yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin’in üstleniyor yapımcılığı ise  MEDYapım-MF imzalı. Mother adlı japon dizisinden ıyarlama olan Anne dizisinin senaristliğini ise Berfu Ergenekon üstleniyor.




Anne Dizisi Oyuncuları ve Konusu Star Tv Reviewed by Unknown on 00:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.