tv-haberleri

Avril Lavigne Öldü Mü, Yerine Başkası Mı Çıkıyor ?

Avril Lavigne Öldü Mü, Yerine Başkası Mı Çıkıyor ? 
Gündeme bomba gibi düşen ve dünyada ses getiren haberlerden biri olan Avril Lavigne öldü mü haberi dikkat çekti. Her geçen gün farklı isimler hakkında teoriler üretilebilinen internen dünyasında son çıkan haber ise ünlü pop yıldızı Avril Lavigne'nin öldüğü yönünde oldu. Habere göre ünlü sanatçı evinde ölü olarak bulundu fakat sevdiklerinden ve müzik piyasasından bunun saklandığı ve hatta onun yerine kendisine çok benzeyen bir ismin sahne aldığı yönünde oldu. Bu haberi duyan Avril hayranları ise bir an olsun çok oldular.

Avril Lavigne Evinde Ölü Bulundu 
2003 yılında albümlerinin az satması ve sevdiği dedesinin ölmesi üzerine kendisini eve kapattığı ve sonunda ise bilinmeyen bir nedenden dolayı öldüğü iddia edildi. Tüm medyadan ve sevenlerinden ise bu gerçeğin gizlendiği ölüm haberinin gizlemesi içinde ona çok benzeyen ikizi kadar benzeyen birinin Avril yerine sahne aldığı söylendi.

Onun Yerine Başkası Sahne Alıyor 
Hayranlarının bir kısmı da bu haberleri doğrular nitelikte detayları öne sürdüler. Avril Lavigne'nin yüzünde ki değişiklikler ve sesinde ki değişikliklere dikkat çektiler. Yüzünde bulunan çillerin yer değiştirdiği ve artık eski fotoğraflarına hiç benzemediği gözle görülür derecede arttığı için hayranları bir an olsun şüpheye düştüler. Ünlü şarkıcıya çok benzeyen Melissa Vandella adlı başka bir ismin sahne aldığı iddia edildi.






Avril Lavigne Öldü Mü, Yerine Başkası Mı Çıkıyor ? Reviewed by Unknown on 22:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.