tv-haberleri

Duygu Su Gürpınar Kimdir ? Ali Ağaoğlu'nun Sevgilisi Kimdir

Duygu Su Gürpınar Kimdir ? Ali Ağaoğlu'nun Sevgilisi Kimdir
İş dünyası denince akla ilk gelen isimlerden olan Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Duygu Su Gürpınar son günlerde pilates görüntüleri ile gündeme geldiler. Duygu Su Gürpınar kimdir, kaç yaşında boyu ve kilosu gibi detaylar için bu haberimizi bir araya getirdik. Yaptığı işler dışında aşk hayatı ile de magazin gündeminde sürekli adı geçen isim sevgililerinin güzelliği konusunda da bir sürü yorum alıyor. İşten kalan boş zamanlarında da sevgilisi ile pilates yapmayı tercih ediyor. İkilinin spor yaparken ki fotoğraflarını ise sevgilisi sosyal medya hesabında paylaştı.

Duygu Su Gürpınar Kimdir ?
1993 İzmir doğumlu olan güzel isim Duygu Su Gürpınar balerindir. Uzun bir süredir Ali Ağaoğlu ile birliktedir. Güzelliği ve yaptığı sporlar ile sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar olay oluyor. Balerin olan kendisi aynı zamanda pilates ile de yakından ilgilidir.

Adı : Duygu Su Gürpınar
Yaşı : 22
Boyu : 1,76
Mesleği : Balerin
Doğum Yeri : İstanbul

Ali Ağaoğlu Kimdir ? 
Ali İbrahim Ağaoğlu ( 3 Mart 1954; Of), Türk iş adamı. Ağaoğlu Şirketler Grubu, Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Lise eğitimini son sınıfta ticarete atılmasıyla bırakmıştır. 2015 itibariyle 1.75 milyar dolar şahsi serveti ile Türkiye'nin en zengin 8. ismi olmuştur.

Şirketinin televizyonda yayınlanan reklamlarında rol alarak halk ile yakın ilişkiler kuran, farklı bir iş adamı profili çizen Ağaoğlu, iş yaşamının yanı sıra özel hayatı ve lüks araba tutkusuyla da kendisinden bolca söz ettirdi. Aralarında Ferrai, Tesla ve Bentley’in de bulunduğu lüks araba koleksiyonu ile pek çok gazeteye ve tv programına haber olan başarılı iş adamı, lüks araba tutkusu ile tanınmaktadır.
Duygu Su Gürpınar Fotoğrafları




Duygu Su Gürpınar Kimdir ? Ali Ağaoğlu'nun Sevgilisi Kimdir Reviewed by Unknown on 16:55 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.