tv-haberleri

24 Ekim Konyaspor Fenerbahçe Maçı Kaç Kaç Bitti

24 Ekim Konyaspor Fenerbahçe Maçı Kaç Kaç Bitti
Bu akşam oynanacak olan ve heyecanla beklenen karşılaşmalardan olan Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti futbolseverlerin merak konusu oldu. Süper Toto Süper Lig 8. hafta maçlarından biri olan bu karşılaşmada gözler başlama düdüğüne çevrildi. Kötü bir performans sergileyen sarı lacivertliler bu maç ile tekrardan yükselişe geçmeyi umut ediyor. İlk 11'de yer alan Jeremain Lens taraftarı sevindirdi. Dick Advocaat'ın  sakatlığı geçen futbolcuları kadroya alması ile takım 3 puana daha sıcak bakmaya başladılar.

KONYASPOR  0 - 1 FENERBAHÇE 
Tarih : 24 Ekim Pazartesi
Saat : 20:00
Kanal : Lig Tv
Stat : Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu
Hakem : Bülent Yıldırım
Goller :
25. Dk Emenike (penaltı)

Kritik bir karşılaşma olan ve Süper Lig'in 8. haftasında Atiker Konyaspor ile Fenerbahçe karşılaşacak. Atiker Konyaspor-Fenerbahçe maçı 24 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak ve iki takım Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda ter dökecek. Maçı yöneten isim Bülent Yıldırım olacak. Karşılaşma bu akşam Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Sakatlıklar Bitti İlk 11'e Girdiler
Sarı lacivertliler bu maçta Jeremain Lens, Moussa Sow ve Salih Uçan'ın iyileşmesiyle daha da motive oldular. 3 puan alma yolunda oldukça istekli ve hırslı olan Fenerbahçe gibi Konyaspor'da oldukça istekli.

İŞTE İLK 11'LER!
Konyaspor: Serkan, Skubic, Ali Turan, Abdülkerim, Douglas, Jonsson, Volkan, Ömer Ali, Halil İbrahim, Hadziahmetovic, Rangelov

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Lens, İsmail, Van Persie, Emenike



24 Ekim Konyaspor Fenerbahçe Maçı Kaç Kaç Bitti Reviewed by Unknown on 19:55 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.