tv-haberleri

Avatar Atakan Türk Halkına Küfür Mü Etti? İşte O Video

Avatar Atakan Türk Halkına Küfür Mü Etti? İşte O Video
Adını katıldığı ve şampiyon olduğu Survivor yarışması ile daha fazla duyuran Avatar Atakan dünya çapında bir çok turnuvada ülkemizi temsil etmiştir. Sosyal medyada paylaşılan Atakan küfür videosu kısa sürede ses getirdi. Türk halkına küfür ettiği iddia edilen video da Atakan gerçekten türk milletine küfür etti mi tüm sevenleri tarafından merak edildi. Kulağında kulaklık varken bir kişinin kendisine birşeyler sorması üzerine Atakan Arslan'dan küfürlü cevap geliyor. Bunu farklı bir şekilde sosyal medyada yayınlayan kişiler tarafından Türk halkına küfür ettiği söylendi.

Küfürlü Video Gerçeği 
Atakan'ın küfür ettiği video aslında kendisinin kulağında kulaklık ile müzik dinlerken kendisine sorulan soruyu farklı anlaması ve bunun üzerine küfür etmesinden ibarettir. Atakan farklı bir soru geldiğini var sayarak tepki olarak küfür ediyor. Kendisine sorulan '' Başka bir şey varmı Türk halkına söyleyeceğiniz'' sorusunu aslında duymuyor. Cevap olarak ise '' Hepsinin a.k..'' diye cevap veriyor.

Atakan'dan Küfürlü Video Açıklaması 
"An itibarıyla sanal alemde adi, şahsiyetsiz, şeref yoksunu bir şahsın aleyhimde yaymış olduğu bir videoya denk geldim. Birkaç yıl öncesine ait olan bu videoda müzik dinlerken sanki halkıma küfrediyormuş gibi söyleneni farklı şekilde algılatarak bizi ve değerlerimizi hiçse sayan bu aşağılık mahlukata sadece yazıklar olsun diyorum. Ben ki, sadece bayrağımız için dünyanın dört bir yanında savaşmış bir adamım. Bu yapılan karalamalar beni ve ülkesini seven herkes için yalnızca bir masal niteliğindedir. Bu şahış ve yayan fake hesaplar hakkında yasal işlem başlatılmıştır. En kısa zamanda adalet yerini bulacaktır. Her zaman dediğim gibi 'allah var sıkıntı yok"


İŞTE O VİDEO


Avatar Atakan Türk Halkına Küfür Mü Etti? İşte O Video Reviewed by Unknown on 19:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.