tv-haberleri

Avrasya Tüneli Açılışı ve Geçiş Ücretleri

Avrasya Tüneli Açılışı ve Geçiş Ücretleri 
Asya ve Avrupa yakası 5. kez birbirine bağlayacak olan Avrasya Tüneli ne zaman açılacak ve geçiş ücretleri ne olacak gibi sorular vatandaşlar tarafından merak edilenler arasında yerini aldı. Göztepe-Kazlıçeşme arasında ki yolu 100 dakikadan 15 dakikaya indirecek olan Avrasya Tüneli asfalt çalışmalarında sona gelindi. Yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılı ile ilk kez kullanılacak. Makam aracı ile Erdoğan ilk kez Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçecek. Türk- Kore Ortak Girişimi ATAŞ sorumluluğunda Avrasya Tüneli çalışmaları bitiriliyor.

Avrasya Tüneli Ne Zaman Açılıyor 
Yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan makam aracı ile ilk kez geçiş yapacak fakat tam anlamıyla gerçek açılış 20 Aralık tarihinde açılacak ve kullanıma başlanacak.

Ne Kadar Para Harcandı ? 
İstanbul Boğazının 106 metre altında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Toplamda 1 milyar 200 milyon gibi bir para harcanan Avrasya Tüneli 20 Aralık tarihinde halkın kullanımına açılacağı belirtildi. Gişelerin de çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Avrasya Tüneli Geçiş Ücretleri 
Tünel geçiş ücreti otomobiller için 4 dolar + KDV, minibüsler için 6 dolar + KDV karşılığı Türk Lirası seviyesinde olacak. Her iki yönde de ödeme yapılacak.



Avrasya Tüneli Açılışı ve Geçiş Ücretleri Reviewed by Unknown on 18:25 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.