tv-haberleri

İçerde Dizisi Akın Işık Kimdir, Şener Şen Diziye Dahil Mi Oldu

İçerde Dizisi Akın Işık Kimdir, Şener Şen Diziye Dahil Mi Oldu
Show Tv ekranlarında başlayan ve büyük beğeni ile izlenen İçerde dizisi 5. bölüm fragmanı ile nefes kesti. Kebapçı Celal'in misafiri olarak gelen Akın Işık kimdir sorusu ise takipçileri tarafından merak edildi. Çıkan haberlere göre Şener Şen Akın Işık karakteri ile İçerde dizisinde rol alacak haberi herkesi heyecanlandırdı. Akın Işık kim çıkacak yeni bölümde belli olacak fakat şimdiden sosyal medyada Şener Şen olacağı konusunda bir çok paylaşım yapıldı. 17 Ekim Pazartesi günü saat 20:00 İçerde yeni bölüm ile tüm sorular yanıt bulacak.

Şener Şen İçerde Dizisine Dahil Mi Oldu ? 
Dizinin oyuncularından birinin sosyal medya hesabından Şener Şen'İn katılacağı yönünde mesaj atması ve ima etmesi üzerine diziyi takip edenleri büyük bir heyecan bastı. Usta oyuncu Şener Şen'in Celal Baba'nın misafiri olan Akın Işık karakteri ile diziye katılması bekleniyor.

Çetin Tekindor ile Şener Şen İçerde Dizisinde Buluşacak Mı ? 
Ekranların ve sinemanın iki usta ismi ve iki yakın arkadaşı İçerde dizisinde aynı projede rol alacaklar mı merakla bekleniyor. En son Av Mevsimi adlı sinema filminde bir araya gelen iki usta ismin yeni dizi İçerde'de bir araya gelmesi bekleniyor. Daha şimdiden haberi bile tüm sevenlerini mutlu etmeye yetti.

Sosyal Medya Yorumları 

  • Şener Şen gibi bir ustada diziye katılacakmış ..İnşallah bu doğrudur.Dizi zaten süperdi artık ultra süper olur.
  • Şener Şen-Çetin Tekindor-Mustafa Uğurlu eğer doğruysa bugüne kadar gördüğüm en efsane kadro.
  • Şener Şen ustamızıda #içerde kadromuza kattık. Bu hafta reyting rekorunu yeniden kırmamız lazım. Yusuf müdür aslında o kadar kötü değil :)
  • Şener Şen #icerde dizisinde oynayacak iddiaları var. Böyle usta isimlerin dizilerde rol alması izleyenleri dahada cok mutlu ediyor.
  • İçerde'ye taze kan gelecekse kadın cephesinden gelmeli. Şener Şen girişiyle terazi iyice şaha kalkacak.






İçerde Dizisi Akın Işık Kimdir, Şener Şen Diziye Dahil Mi Oldu Reviewed by Unknown on 00:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.