tv-haberleri

İlişki Durumu Evli Ayşegül Kimdir Boy Kilo

İlişki Durumu Evli Ayşegül Kimdir Boy Kilo
Show Tv ekranlarının sevilen ve takip edilen dizilerinden birisi olan İlişki Durumu Evli dizisinde Ayşegül karakterini canlandıran Seren Şirince boyu ve kilosu ekran başındakiler tarafından merak edilenler arasında yerini aldı. Ayşegül boyu kaç veya kaç kilo gibi sorular oyuncunun kısa görünmesinden sonra merak edildi. Daha önce İlişki Durumu Karışık olarak başlayan dizi yeni sezonda İlişki Durumu Evli olarak sevenlerinin karşısına çıktı. Oyuncu kadrosunda pek bir değişiklik yapılmadı. Ayşegül ile Can'ın evliliği ile dizi devam ediyor.

Ayşegül Kimdir Boy Kilo 
Seren Şirince Kimdir Boy ve Kilosu 
Yeni bölümleri ile İlişki Durumu Evli dizisinde rol alan ve Ayşegül karakterine can veren Seren Şirince hakkında merak edilenleri sizler için bir araya getirdik.

Seren Şirince (01 Ocak 1991)
Tiyatroya ufak yaşlarda; İzmir'de Han Tiyatrosunda Rüçhan Gürel'in eğitimleriyle başlamış ve daha sonra üniversite eğitimi devam ederken gelen teklif neticesinde Araf Zamanı ve Aşk Emek İster adındaki dizilerde oynamıştır. 2014'te Tiyatro kariyerine Talimhane Tiyatrosunda Göl Kıyısı oyununda profesyonel olarak başlamıştır.Eti Benim O reklamında sevgililer günü temasında rol aldı. 2015'te, yaz dizisi olarak başlayan ve günümüzde de devam eden İlişki Durumu: Karışık adlı dizide Ayşegül karakterini canlandırmaya başladı.

Adı : Seren Şirince
Yaşı : 25
Boy : 1,69
Kilo : 59



İlişki Durumu Evli Ayşegül Kimdir Boy Kilo Reviewed by Unknown on 23:11 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.