tv-haberleri

Survivor 2017 Yarışmacıları, Kimler Katılacak

Survivor 2017 Yarışmacıları, Kimler Katılacak
Tv8 ekranlarının vazgeçilmez yarışmalarından birisi olan Survivor 2017 sezonu ne zaman başlayacak ve yarışmacıları kimler olacak hayranları tarafından merak edilmeye başlandı. Best Star olarak yayınlanması beklenen Survivor 2017 yarışmacıları hakkında muhtemel isimler açıklandı. Kimler katılacak Ünlüler takımında kimler yer alacak haberimizin devamında bu isimleri bulabileceksiniz. Acun Ilıcalı tarafından henüz net bir açıklama gelmedi fakat çalışmalar ve seçimler sürüyor. Sanat dünyasından spora ve müzik camiasından isimler yer alacağı bekleniyor.

Survivor 2017 Ne Zaman Başlıyor ? 
Bir ekran klasiği olan ve reyting rekorları kıran Survivor 2017 Best Star olarak bu yıl başlaması bekleniyor. Şubat ayında başlayacak olan yarışmanın kesin tarihi bulunmamaktadır. Yarışmacıların seçimlerinin sürdüğü şu dönemlerde birbirinden iddialı isimlerin kadroda yer aldığı söyleniyor.

Survivor 2017 Best Star Yarışmacıları 
Eski yeni bir çok ismin adı geçiyor ama henüz net bir bilgi yok. Muhtemel Survivor 2017 yarışmacıları arasında adından sıkça söz ettirmiş isimler yer alırken şampiyon olan kişilerden de söz ediliyor. Acun Ilıcalı bu sene büyük bir sürpriz yapacaklarını eğer kafalarında ki plan gerçekleşirse çok büyük heyecan olacağını dile getirmişti. İşte katılması beklenen yarışmacılar;


Survivor 2017 Yarışmacıları
Nihat Altınkaya

Elvan Abeylegesse

İlhan Mansız

Ecem Çırpan

Gökhan Saki
İdo Tatlıses

Kerem Bursin

Nihat Doğan

Taner Tolga Tarlacı


Survivor 2017 Yarışmacıları, Kimler Katılacak Reviewed by Unknown on 15:07 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.