tv-haberleri

Aleyna Tilki Konserinde Bombalı Saldırı

Aleyna Tilki Konserinde Bombalı Saldırı 
Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Aleyna Tilki konserinde bombalı sadırı gerçekleşti. Konser vermek üzere Diyarbakır'a giden Aleyna Tilki bir mekanda sahne aldı ve bir anda bir patlama meydana geldi. Merkez Kayapınar İlçesi Diclekent Semti'ndeki şık bir restoranda sahneye çıkan genç yetenek Aleyna Tilki konserinde ki saldırıyı kimin düzenlediği henüz belirlenmedi. 20 Kasım Pazar günü gerçekleşen olayda ölü olmazken 6 kişinin yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı gelen ilk bilgiler arasında yerini aldı. Bir çok konuda tartışılan yaşı ufak olduğu için içkili mekanlarda sahne alması tepki alan Aleyna konserinde bomba saldırısı dikkat çekti.

Aleyna Tilki Sahne Aldığı Mekanda Bombalı Saldırı 
Diyarbakır'da bir mekanda sahne alan Aleyne konser verdiği esnada kimlikleri henüz belirlenemeyen kişiler tarafından el yapımı bir patlayıcı ile saldırı düzenlendi. Konsere gelenler ve Aleyna'nın sağlık durumları oldukça iyi. Bu talihsiz olay ölü yok fakat 6 kişi yaralı olarak hastanelere sevk edildiler. Olay yerinde büyük bir panik yaşandı.

Büyük Panik Yaşandı 
Konser esnasında patlama sesi ile tüm seyirciler ve konuklar bir anda kendilerini dışarı atabilmek için izdiham oluşturdular. 6 Kişinin yaralandığı olayda yaralılar en yakında hastaneler sevk edildiler. Olayda ölü yok diğer yaralıların sağlık durumları iyi.

Aleyna Tilki ''Biz İyiyiz Arkadaşlar'' Açıklaması Yaptı
Sosyal medya üzerinden takipçilerine saplık durumu hakkında bilgi vermek amacıyla '' Biz iyiyiz arkadaşlar'' açıklamasını yaptı.

Aleyna Tilki Konserinde Bomba Saldırı Anı Video 


Aleyna Tilki Konserinde Bombalı Saldırı Reviewed by Unknown on 02:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.