tv-haberleri

Ufuk Ceylan Kimdir, Ebru Gündeş'in Yeni Sevgilisi Kimdir

Ebru Gündeş'in Sevgilisi Ufuk Ceylan Kimdir
Reza Zarab ile 6 yıldır evli olan Ebru Gündeş, Ufuk Ceylan ile aşk mı yaşıyor. Amerikada gözaltında olan Reza Zarab aldatma şoku mu yaşıyor. Gazetede çıkan haberlere göre Başakspor'un kalecisi Ufuk Ceylan ile Ebru Gündeş'in yasak aşk yaşadığı ile iddia ediliyor.

Temmuz ayında başladığı iddia edilen aşkın, Reza Zarab'ın Ebru Gündeş'e hediye ettiği evde gerçekleştiği söyleniyor. Ufuk Ceylan ile Ebru Gündeş'in Hakan Balta'nın eşi Derya Balta'nın ortak arkadaşlığı sayesinde tanıştığı ve yasak aşka başladıkları iddia edildi. Ufuk Ceylan'ın Ebru Gündeş'in Antalya'da ki ve Kıbrıs'ta ki konserlerine Reza Zarab'ın jeti ile beraber gittikleri iddia edildi.

Reza Zarab'ın Ebru Gündeş'i takip etmesi için dedektif tuttuğu ve Ufuk Ceylan'ı Ebru Gündeş'in evinden çıkarken görüntülendiği iddia edildi. Amerika'da 6 aydır tutuklu olan Reza Zarab'ın Ebru bunu bana nasıl yapar dediği söyleniyor.

Ufuk Ceylan Kimdir
23 Haziran 1983 İzmir doğumlu olan yakışıklı kaleci İstanbul Başakşehir'de forma giymeye devam etmekte.2009-2010 sezonunda Galatasaray SK'ne transfer olmuş, ancak 2009-2010 sezonunda pek forma şansı bulamamıştır. Ufuk Ceylan, 22 Ağustos 2010 tarihinde oynanan Galatasaray-Bursaspor maçında ilk lig deneyimini yaşamıştır.

Bu maç Bursaspor'un 2-0 üstünlüğüyle bitmiş olsa da Ufuk başarılı performans sergilemiştir.Galatasaray'da ilk kırmızı kartını 17 Ekim 2010 tarihinde MKE Ankaragücü ile Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynanan Süper Lig maçında ceza sahası dışında topa elle müdahale gerekçesiyle kırmızı kart görmüştür.Ayrıca 3 Aralık 2013 yılındaki Galatasaray-Gaziantep BB maçında kalesinde 2 gol görmesine rağmen 4 penaltıya engel olarak yıldızlaşmıştır. 2013-14 sezonunda 7 maça çıkan Ufuk, 5 maçta ise kalesini gole kapatmıştır. O sezon Galatasaray Türkiye Kupası'nı müzesine götürmüştür.

2013-14 sezonunun sona ermesiyle Ufuk, sözleşmesini uzatmamış ve sosyal medya hesabından Galatasaray taraftarına veda yazısı yayınlamıştır. Birkaç gün sonra ise İstanbul Başakşehir ile anlaşmaya varmıştır.







Ufuk Ceylan Kimdir, Ebru Gündeş'in Yeni Sevgilisi Kimdir Reviewed by Unknown on 10:28 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.