tv-haberleri

Vatanım Sensin Dizisi Yıldız Kimdir Gerçek Adı Nedir

Vatanım Sensin Dizisi Yıldız Kimdir Gerçek Adı Nedir 
Kanal D ekranlarının sevilen yeni dizisi Vatanım Sensin'de Yıldız karakteri ile Pınar Deniz hem güzelliği ile hemde oyunculuğu ile dikkat çekti. Peki Vatanım Sensin Yıldız gerçek adı nedir kaç yaşında boyu ve kilosu gibi detaylara birlikte göz atalım. Baş rollerinde Halit Ergeç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi isimlerin yer aldığı dizide Cevdet'in kızını canlandıran Yıldız isimli oyuncu olan Pınar Deniz ekran başındakiler tarafından beğenildi. Kimdir hangi dizilerde rol almıştır eğitim durumu nedir birlikte biyografisini inceleyip fotoğraflarına göz atalım.

Pınar Deniz Kimdir ? 
1989 yılında İstanbul'da doğan güzel oyuncu Pınar Yıldız son olarak Vatanım Sensin adlı dizide canlandırdığı Cevdet'in kızı Yıldız olarak görüldü. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde okumuştur. 2014 yılında rol aldığı Sil Baştan dizi kendisinin ilk oyunculuk deneyimi olmuştur. Fahriye Evcen'e olan benzerliği ile de dikkat çekmektedir. Genç yaşında olmasına rağmen oyunculuk anlamında büyük beğeni toplamaktadır.

Adı : Pınar Deniz
Yaşı : 27
Boyu : 1,67
Kilosu : 59
Doğum Yeri : İstanbul
Eğitimi : İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler 
Oynadığı Diziler : Sil Baştan
                              Beyaz Yalan 
                              Günebakan 

Dizide Cevdet Binbaşı'nın büyük kızını canlandırmaktadır. İyi bir yaşam ve zenginlik içinde olma hevesi ile şımarık ve kırılgan bir edası vardır. İlk fırsatta evden kaçma ve Yunan Teğmeni ile gitme planları vardır. Gönlünü kaptırdığı yakışıklı teğmenin kendisine sunacağı hayata özenmektedir. Kardeşine göre daha fazla açık gözlüdür. Cevdet'in büyük kızıdır.

PINAR DENİZ FOTOĞRAFLARI 



Vatanım Sensin Dizisi Yıldız Kimdir Gerçek Adı Nedir Reviewed by Unknown on 19:21 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.