tv-haberleri

7-8 Ocak Açıköğretim Lisesi Sınavları Ertelendi Mi ?

7-8 Ocak Açıköğretim Lisesi Sınavları Ertelendi Mi ? 
Kötü hava şartları yurdu etkisi altına almaya başladı ve binlerce açıköğretim lise sınavlarına girecek olan adaylar sınavlar kötü hava şartları nedeni ile ertelendi mi yada iptal edildi mi diye merak ettiler. 7 Ocak Cumartesi aöl sınavları ertelenecek mi merakla bekleniyor. 7-8 Ocak Açıköğretim lise sınavları hakkında gereken açıklama henüz gelmedi. Bu akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile İstanbul'da hava şartları nedeni ile sınava girecek olan adaylar bir açıklama bekliyor. Detaylar geldikçe tüm bilgilendirmeler burada olacak...

Kötü Hava Şartları İle AÖL Sınavları Ertelenecek Mi ? 
Bu hafta sonu yapılacak olan AÖL 1. Dönem sınavlarına olumsuz hava şartları damgasını vuracak gibi görünüyor. Sınava girecek olan adaylar ise yarın açık lise sınavları iptal edilecek mi yada ertelenecek mi diye merak etmeye başladılar. Konu ile ilgili açıklama yada bilgilendirme ise henüz gelmedi. Geldiği takdirde anlık olarak buradan açıklanacaktır.

Açık lise sınavları hakkında bilgi henüz gelmedi...

AÖL 2. Dönem Sınavları Ne Zaman Yapılacak
Yarın ve pazar günü birinci dönem sınavları gerçekleştirilecek. Ardından ise AÖL 2. Dönem sınavları 18-19 Mart 2017 tarihlerinde yapılacaktır.

7 Ocak Cumartesi Açık Lise Sınavı Saat Kaçta ? 
Sınava girecek olan adayların merak ettiği konulardan bir diğeri ise AÖL 1. Dönem sınav saati oldu. Bu hafta sonu kötü hava şartları adayları zorlayacak gibi ve yarın sabah ilk dönem sınavı 09:30 da yapılacaktır..



7-8 Ocak Açıköğretim Lisesi Sınavları Ertelendi Mi ? Reviewed by Unknown on 01:14 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.