tv-haberleri

Astana Zirvesi Nedir, Astana Zirvesi Ne Zaman

Astana Zirvesi Nedir, Astana Zirvesi Ne Zaman 
Rusya, Türkiye ve İran dış işleri bakanları yakın bir tarihte bir araya gelecekler. Vatandaş ise Astana nedir ne zaman toplanacak gibi soruları merak ettiler. Astana zirvesi için kesin net bir tarih verilmedi bir araya gelen bakanlar ise Suriye'de ki sorunları görüşecekler. Moskova büyükelçisi Hüseyin Diriöz konu hakkında '' Bütün taraflar için önemli bir görüşme olacak'' açıklamasını yaptı.  Putin, bu müzakerelerin Kazakistan'da yürütülebileceğini açıklamış ve "Bu platform Cenevre'ye rakip çıkmayacak, bilakis oradaki görüşmeleri genişleten bir platform olacak" demişti. Kazakistan Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Suriye yönetimi ile mualifler arasındaki müzakerelerin netleşmesi durumunda, ülkenin bu görüşmelere platform sunma konusundaki olanaklarını gözden geçireceği belirtildi.

Astana Zirvesi Nedir ? 
Yakın bir tarihte Türkiye, Rusya ve İran dış işleri bakanlarının bir araya gelip ve Suriye'de ki sorunları hakkında görüşecekleri zirvedir.

Astana Nerede ? 
Zirvenin yapılacağı yer olan Astana Kazakistan'ın başkentidir.

Astana Zirvesi Ne Zaman Yapılacak
Henüz zirve için net bir tarih belirlenmedi. Fakat çok yakın bir zaman da yapılması planlandı. Bakanlar bir araya gelip ortak bir konuda fikirlerini dile getirecekler.



Astana Zirvesi Nedir, Astana Zirvesi Ne Zaman Reviewed by Unknown on 19:10 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.