tv-haberleri

Survivor 2017 Yarışmacıları Ünlüler ve Gönüllüler Takımı

Survivor 2017 Yarışmacıları Ünlüler ve Gönüllüler Takımı 

Uzun süredir merakla beklenen Survivor heyecanı bu akşam saat 20:00 Tv8 ekranlarında başlıyor peki ya merak edilen Survivor yarışmacıları kimler ünlüler takımında hangi isimler var gönüllüler takımında kimler var isimleri ve fotoğrafları ile size her iki takımı da tanıtacağız. Televizyon dünyasından,dizilerden,müzik camiasından tutun milli sporcularımıza kadar bir çok güçlü ve başarılı isim bu yıl Survivor kadrosunda yer aldı. Dikkat çeken detaylardan biri ise milli sporcuların bu kadroda daha fazla yer alması oldu. 

Survivor 2017 Gönüllüler Takımında Kimler Var
Bilindiği üzere kısa bir süre önce final yapan Göz6 yarışmasından iki isim Survivor'a adını yazdırma ödülü kazanmıştı. Takıma en son eklenen kızlar evinin şampiyonu Berna Keklikler ile erkekler evinin şampiyonu Erdi Ünver oldu. Birbirinden iddialı ve güçlü isim her yıl olduğu gibi bu yıl da yine gönüllüler takımında adada mücadele edecek isimlerden oldular. 

Survivor 2017 Ünlüler Takımında Kimler Var
Bu akşam ilk bölümü ile ekranlarda yerini alacak olan Survivor yarışmasında ünlüler takımında ekranlarda ve dizilerden gördüğümüz isimler ve sporcu isimler de yer almaktadır. Birbirinden iddialı ve güçlü isimler ilk bölümde adalarına giderek bu zorlu mücadeleye start verecekler. 


SURVİVOR 2017 GÖNÜLLÜLER TAKIMI
GÖKHAN GÖZÜKAN 
Gönüllüler takımının güçlü adaylarından biri olan Gökhan 34 yaşında ve fotomodellik yapmakta. 34 yaşında olan yakışıklı isim 1.90 boyunda ve 82 kilodur. ''Size savaşmayı öğretebilirim ama cesareti asla'' sözleri ile kendisini tanıttı.

FULYA ŞAHİN 
Bu yıl gönüllüler takımında yer alan kadın yarışmacılardan birisi de Fulya Şahin oldu. Tanıtımlarda ''Adımı akıllara kazımaya geldim'' diyerek dikkat çekmiştir. 27 yaşında ve 65 kilo olan Fulya'nın boyu 1,69 ve hosteslik yapmaktadır. 

OGEDAY GİRİŞKEN 
Tanıtımlarda  ''Ben aç kalmaktan korkmam, onlar benimle yarışmaktan korksun'' diyen Ogeday 26 yaşında ve 69 kilodur. Fenerbahçe'nin kürek takımında yer alan Ogeday sporcu kimliği ile ülekmizi çok kez temsil etmiştir. 

DENİSA
Türkiye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyonluğu olan Denisa ayrıca oldukça iyi dans etmektedir. Dans videoları kısa sürede büyük beğeni toplamıştır. 25 yaşında 1.68 boyunda olan Denisa'nın kilosu ise 61. 

ELİF ŞADOĞLU
''Herkes şampiyon olabilir ama benim olmadığım yerde'' diyerek iddiasını ortaya koyan Elif spor yaşam merkezlerinde fitness eğitmenliği yapmaktadır. Vücut geliştirme üzerine şampiyonlukları vardır. Elif 31 yaşında 65 kilo ve 1.71 oyunda.

ESER WEST
Daha önce izdivaç programlarından biri olan Kısmetse Olur adlı programda yarışmış olan Eser West Survivor 2017 gönüllüler kadrosunda yer aldı. ''Ben Eser West konuşmak kolay ama o adaya ayak bastığın an herşey değişir'' dedi.

BURÇAK TUNCER 
Gönüllüler adasında yer alan kadın yarışmacılardan birisi olan Burçak Tuncer tanıtımlarda kendisini ''Survivor'a kendi hikayemi yazmaya gidiyorum'' diyerek tanıttı. 

TUĞÇE MELİS DEMİR 
Gönüllüler takımında yer alan iddialı ve güçlü isimlerden birisi olan Tuğçe Melis Demir Survivor'da mücadele verecek. ODTÜ Buz Hokeyi Kadınlar takımından oynuyor. Güzelliği ile dikkat çekmektedir.

VOLKAN ÇETİNKAYA
''Başarıya giden yolda her şey mübahtır Survivor'da emir komuta bende '' sözleri ile iddialı yarışmacılardan biri olacağını belli etti. Volkan 28 yaşında ve spor antrenörü olarak çalışıyor 86 kilod 1.76 boyunda. 

BERNA KEKLİKLER
Almanya doğumlu olan güzel isim Göz6 yarışmasında kızlar evinin şampiyonu olarak adını Survivor'a yazdırmıştır. Berna 27 yaşında Mankenlik ve modellik yaparak hayatını kazanıyor. Survivor'un oldukça iddialı isimlerinden birisi oldu.

ERDİ ÜNVER
Kırklareli doğumlu olan Erdi 29 yaşındadır Gümrük komisyoncusu olarak çalışmaktadır. Göz6 evinde erkekler takımında şampiyonluk elde etmiştir. Oldukça büyük bir hayran kitlesi vardır. Karakteri ile olumlu olumsuz yorumlara maruz kalmıştır.

SURVİVOR 2017 ÜNLÜLER TAKIMI 
SERHAT AKIN 
Niyazi Serhat Akın (5 Haziran 1981, Bretten), Türk eski millî futbolcu. En son Almanya 4. Ligi olan Regionalliga takımı Berliner AK 07'de oynamış ve futbolu bırakmıştır.

BERNA ÖZTÜRK 
Tarkan'ın eski sevgilisi olan Bilge Öztürk'ün karedeşi olarak tanıdığımız ünlü DJ Berna Öztürk Survivor 2017 ünlüler takımında ki kadın yarışmacılardan. 

FURKAN KIZILAY
Furkan Kızılay, ( 30 Kasım 1990, İstanbul), Türk dizi film oyuncusu ve şarkıcı. Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenmiştir. Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol almaktadır. Ayrıca 2009 yılında "Aşksın Sen" adlı albümü çıkarmıştır.

PINAR SAKA
Pınar Saka (5 Kasım 1985) Türk kısa mesafe koşucusu (sprinter) 100, 200 ve 400 metre kategorilerinde yarışır. Almería, İspanya'da düzenlenen 2005 Akdeniz Oyunları'nda 400m ve 4x 400m bayrak kategorisinde yarıştı. Takım arkadaşları Birsen Bekgöz, Özge Gürler ve Binnaz Uslu'yla beraber 3:40.75' dereceleriyle bronz madalyanın sahibi oldular.

TARIK MENGÜÇ 
Tarık Mengüç (17 Ocak 1969; İstanbul), Türk şarkıcı, söz yazarı. Çingene asıllı olan Mengüç, bu kültürü yansıtan şarkılarıyla tanınmaktadır. 2004'te yayınlanan Şakşuka adlı albümünde seslendirdiği ve albümle aynı isimi taşıyan şarkıyla çıkış yapmıştır. Askerlik görevini, İzmir Ege Ordu komutanlığı ve Denizli ordu evinde yaptı.

SABRİYE ŞENGÜL
Sabriye Şengül (d. 1988; Şalpazarı, Trabzon), Türk kickboksçu. Spora hentbol oynayarak başladı. 2006'da boksa başladı. Türkiye şampiyonlukları, uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu kazandı.23 Nisan 2016'da İstanbul'da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıktı ve Belçikalı Rakibi Vanessa De Waelle’yi puanla yenerek dünya şampiyonu oldu.

ŞAHİKA ERCÜMEN
Şahika Ercümen (16 Ocak 1985, Çanakkale), Türk serbest dalışçı ve sualtı hokeyi oyuncusu. Serbest dalışta Türkiye rekorunu elinde bulundurmaktadır. Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunudur ve aynı zamanda Başkent Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

ADEM KILIÇÇI 
Adem Kılıççı (d. 18 Nisan 1986, Ağrı/Merkez), Türk boksör. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti.

SEDA DEMİR 
Seda Demir, (8 Mart 1983 İstanbul, Türkiye) Türk dizi ve sinema oyuncusu. 2007 ve 2010 yılları arasında rol aldığı Yaprak Dökümü dizisindeki Sedef rolüyle tanınır.

ÇILGIN SEDAT
Sedat Kapurtu, 1973 yılında İstanbul'da doğmuştur ancak aslen Sivaslıdır. 16 yaşında futbol oynayan şarkıcı daha sonra müzikle ilgilenmeye başlamıştır. Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim aldıktan sonra Şan eğitimi almıştır.

SEMA APAK
Sema Aydemir-Apak veya Sema Apak, 17 Ağustos 1985 Bursa doğumlu 400m engelli yarışlarıyla tanınan kısa mesafeci Türk atlet. 1.69 m boyunda 54 kg ağrlığında olan Sema Aydemir-Apak Tayfun Akgün'ün antrenörlüğünde Enkaspor'un atletidir. Sema Aydemir-Apak geçmiş yıllarda heptatlon branşında boy gösterdi. Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir.

İLHAN MANSIZ
İlhan Mansız (10 Ağustos 1975, Kempten), Türk aktör ve santrafor mevkiinde görev almış eski millî futbolcu. Aslen Kırım Tatarıdır. Günümüzde millî buz patencisidir.Aynı zamanda annesinden dolayıda üvey olan kardeşi Büşra Uçar la birlikte yaşamaktadır.Üvey kardeşi 15 yaşında olmasına rağmen Beşiktaşta oynamış eski voleybolcudur.








Survivor 2017 Yarışmacıları Ünlüler ve Gönüllüler Takımı Reviewed by Unknown on 14:56 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.