tv-haberleri

Kısmetse Olur Yağmur Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo

Kısmetse Olur Yağmur Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo 
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi ile izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur bu gün 20 Şubat Pazartesi yeni bölüm ile ekranlarda yerini aldı. Yeni gelin adayı Yağmur eve giriş yaptı seyirci ise kimdir kaç yaşında gibi soruların yanı sıra boyu ve kilosu gibi detayları da merak etmeye başladılar. Bizde sizler için Kısmetse Olur Yağmur hakkında merak edilenleri bir araya getirdik. Evde ki normal yaşantı devam ederken Tankut ile Kemal arasında bir tartışma gerçekleşiyor diğer adaylar ise araya girerek olayı sakinleştiriyorlar.

Kısmetse Olur Yağmur Kimdir
Pazartesi günü yeni bölümde eve giriş yapan yeni gelin adayı Yağmur oldu. Oldukça sert bir giriş yapan adayın aklında kim var kim için geldi kızlar evinde ve erkekler evinde en çok merak edilenlerden oldu. İki adaya birden geldiğini bunu zamanla ev içinde değerlendireceğini dile getirdi. Onur ile aşk yaşaması bekleniyor.

Adı Yağmur 
Soyadı :
Yaşı : 22
Doğum Yeri : İzmir 
Boyu : 1,77
Kilosu : 59
Eğitimi :
Burcu : Yay

Tankut ile Farima ise yemek masasında biraz sohbet ettiler bu arada Gözde ile Onur da dışarda ki yemeklerinden döndüler. Onur aralarında ki konuşmalardan Adnan ve Didem'e bahsetti ve onlarında fikirlerini aldı. Aycan'ın gitmesinin ardından evde fırtına estireceğe benzeyen Yağmur iddialı bir yarışmacı.


Kısmetse Olur Yağmur Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by Sözlerine Bak on 13:52 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.