tv-haberleri

Kısmetse Olur Farima Kimdir, Kaç Yaşında, Boy Kilo, Oynadığı Diziler

Kısmetse Olur Farima Kimdir
Kanal D'nin sevilen evlendirme programı Kısmetse Olur ikinci sezonunda da hız kesmeden devam ediyor. Seda Akgül'ün sunumu ile gerçekleşen programda 8 gelin 8 de damat adayı yer alıyor. Hafta içi hergün yayınlanan program hafta sonu da eleme günleri ile ekrana geliyor. Her hafta evden bir veya iki yarışmacı eve veda ediyor ve yerine yeni bir yarışmacı geliyor. Bu hafta eve giren gelin adayı ise daha önce Aşk Kafe'de gelin adayı olarak boy gösteren Farima oldu. Peki Farima kimdir, kaç yaşında, nereli, boy kilo, oynadığı diziler, daha önce girdiği yarışmalar hangileri hepsi haberimizin detayında yer almaktadır.

Farima Zare Kimdir
İran 1993 doğumlu olan güzel gelin adayı İstanbul'da ablası ile birlikte yaşıyor. Asıl mesleği psikolog olan Farima, aradığı damat adayını bulmak için Kısmetse Olur evine katıldı. Daha önce Aşk Kafe yarışmasında şansını deneyen Farima, program reytingler nedeni ile yayından kaldırılınca şansını Kısmetse Olur evinde denemeye karar verdi.

Farima Zare Yaşı: 24 
Farima Zare Nereli: İran
Farima Zare Boyu: 1.72
Farima Zare Kilo: 52

Farima Zare Kısmetse Olur evinde kime talip gelecek henüz bilinmiyor. 13 Şubat'ta eve girecek olan güzel yarışmacı evde kiminle aşk yaşayacak merak konusu oldu.



Kısmetse Olur Gelin Adayları
Aycan Varış
Didem Delen
Gamze Taşkın
Gözde Bozacı
Merve Kovancı
Sibel Akbulut
Tuğçe Ergişi

Kısmetse Olur Damat Adayları
Adnan Kızıltaş
Akın Kırıkkayaoğlu
Barış Gülbetekin
Gökhan Sara
Tankut Denker
Onur Yüksel
Ünal Taylı


Kısmetse Olur Farima Kimdir, Kaç Yaşında, Boy Kilo, Oynadığı Diziler Reviewed by Unknown on 11:49 Rating: 5

1 yorum:

  1. Farima Çok şeker bir kız.Aşk cafede Turgut la iyi anlaşiyorlardi ayrıldıklarını üzüldüm. Onun talip geleceğini düşünmüyorum ama ona talip olanlar çıkacaktır.

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.