tv-haberleri

Söz Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Söz Dizisi Oyuncuları ve Konusu 
Star Tv ekranlarında muhteşem bir dizi daha başlıyor Söz dizisi çok yakında ekranlarda ilk bölümü ile başlayacak. Dizi severler ise Söz dizisi konusu nedir oyuncuları kimler gibi soruları merak ederken ne zaman başlayacak konusu da en çok arananlar arasında yer aldı. TİMS ve Bİ Yapım ortak çalışması olan Söz dizisi ''Gözün Arkada Kalmasın'' sözü ile seyirciyi etkiledi ilk fragman tanıtıldı. Özel Kuvvetler Timi fragmanda bir çatışmanın ortasında kalıyorlar ve tüm askerler komutanlarına söz veriyorlar. Dizide Avatar Atakan lakabıyla bilinen Çagan Atakan Arslan'da rol alacağı gelen bilgiler arasında.

Söz Dizisi Konusu
Özel Kuvvetler Timi olan ve başarılı operasyonlara çıkan 12 kahraman asker bir gece pusuya düşerler ve kalabalık bir terörist grubun kıskacından kurtulmaya çalışırlar. Komutanlarında operasyonu başarılı bir şekilde tamamlamak için ve hiç bir şehit vermeden hepsini etkisiz hale getirmek için söz verirler. Senaryosunu Ethem Özışık'ın yazdığı ve yönetmenliğini ise Yağız Alp Özaydın'ın yazdığı Söz dizisi yakında Star Tv ekranlarında olacak.

Star Tv Söz Dizisi Oyuncuları 
Çok yakında muhteşem konusu ve oyuncuları ile başlayacak olan yeni dizi Söz kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Survivor ile daha yakından tanıdığımız Çağan Atakan Arslan bu dizi de rol alacak mı merakla bekleniyor çünkü gelen bilgiler arasında o 12 kahraman askerden birini onun canlandırdığı öne sürülmüştü.

Tolga Sarıtaş ( Yavuz )
Aybüke Pusat ( Doktor Hande )
Eren Vurdem 
Mustafa Yıldıran
Görkem Sevindik 


Söz Dizisi Oyuncuları ve Konusu Reviewed by Sözlerine Bak on 14:49 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.