tv-haberleri

Şevkat Yerimdar Seval Kimdir Boy Kilo fotoğrafları

Şevkat Yerimdar Seval Kimdir Boy Kilo fotoğrafları
Beğeni ile izlenen Fox Tv dizilerinden birisi olan Şevkat Yerimdar dizisi bu akşam yani 18 Ağustos Cuma akşamı 13. bölüm ile ekranlarda oldu. Dizide sürpriz bir şekilde giriş yapan Şevkat'in eski sevgili Seval kimdir seyirci tarafında merak edildi.

Bölüm boyunca bir türlü sevdiği kız olan Esin'e evlenme teklifi edemeyen Şevkat son denemesinde yine hüsrana uğradı. Tam konuya girecek iken kapı çalar ve bir anda Seval'i karşısında görür. Bunun üzerine doğal olarak evlenme teklifi konusu ise bir süreliğine askıya alınır.

Şevkat'in Eski Sevgilisi Seval Kimdir
Bu bölüm sonunda anısızın diziye dahil olan Seval karakterini canlandıran isim Açelya Devrim Yılhan oldu. 1985 doğumlu başarılı ve güzel oyuncu dizide şevkatin eski sevgilisi rolü ile diziye dahil oldu. Daha önce bir çok dizi de rol alan güzel isim kısa sürede adından söz ettirdi.


Çaycı Selo hayallerinin peşinden Kore'ye giderken mahallenin yeni çaycısı Olsen yavaştan herkese ısınmaya başlar. Bütün mahalle deniz ve piknik etkinliği düzenler bu arada Bozkır başının belası olan İsmail için o gelirse biz yokuz der. Cuma ustanın aklına yine bir plan gelir ve İsmail'i o etkinliğe götürmeyi başarır. Laz kuzeni olarak tanıttı ismail pikniğe Erkan olarak katılır. 


Şevkat Yerimdar Seval Kimdir Boy Kilo fotoğrafları Reviewed by Sözlerine Bak on 23:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.