tv-haberleri

24 Mayıs İstanbul'da Trafiğe Kapalı Yollar ? Yollar Neden Kapalı

24 Mayıs İstanbul'da Trafiğe Kapalı Yollar ? Yollar Neden Kapalı

Bu sabahtan itibaren İstanbul'da trafiğe kapalı olan yollar var. Dünya İnsani Zirvesi sebebi ile büyük güvenlik önlemleri aldılar. Gerek iş için gerek okul için yola çıkan vatandaşlar ise kapalı olan yollar karşısında çile çektiler. En çok merak edilen konular ise İstanbul'da trafiğe kapalı olan yollar nereler ve neden yollar kapalı soruları oldu. 

23-24 Mayıs’ta Şişli’deki İstanbul Kongre Merkezinde yapılacak olan Dünya İnsani Zirvesi sebebi ile bu tarihler arasında bazı yollar güvenlik nedeni ile trafiğe kapandı. Zirve bir çok ülkeden devlet adamları gençler ve çocukların katılımı ile gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da konuşma yaptı. 

İstanbulda'da Bugün Hangi Yollar Kapalı 
  • Gümüş Caddesi, Harbiye Orduevi ışıklardan Adil Baba Kavşağı'na kadar çift yönlü kapatılarak, akım Halaskargazi Caddesi istikametine yönlendirilecek.
  • Kadırgalar Caddesi, Bayıldım Caddesi girişinden Mim Kemal Öke Caddesi'ne kadar kapatılarak, akım Bayıldım Caddesi'ne yönlendirilecek.
  • Taşkışla Caddesi, Mete Kavşağı'ndan Kadırgalar Adil Baba Kavşağı'na kadar çift yönlü olarak kapatılarak, akım Asker Ocağı Caddesi'nden Divan Kavşağı istikametine yönlendirilecek.
  • Mim Kemal Öke Caddesi, Vali Konağı Caddesi girişinden Adil Baba Kavşağı ve Abdi İpekçi Caddesi'ne kadar çift yönlü olarak kapatılarak, akım Abdi İpekçi Caddesi ve Vali Konağı Caddesi'ne yönlendirilecek.
  • Bomonti, Dolmabahçe Tünel girişinden kapatılarak, akım Bayıldım Caddesi'ne yönlendirilecek. 23-24 Mayıs tarihlerinde fındıklı ışıklardan Dolmabahçe istikameti kapatılarak, akım geri çevrilerek Karaköy istikametine yönlendirilecek.


24 Mayıs İstanbul'da Trafiğe Kapalı Yollar ? Yollar Neden Kapalı Reviewed by Unknown on 23:50 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.