tv-haberleri

Aşk Laftan Anlamaz Dizisi Konusu, Oyuncuları Kimler

Aşk Laftan Anlamaz Dizisi
Show Tv ekranlarında yaz dizisi olarak başlayacak olan Aşk Laftan Anlamaz dizisinin ilk fragmanı izleyici ile buluştu. Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz paylaştığı senaryosunu ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses’in yazdığı, yönetmenliğini Bahadır İnce’nin yaptığı dizi yakında izleyici ile buluşacak. Bi Yapım'ın yapımcılığını yaptığı dizinin çekimleri Mayıs ayında başladı ve Haziran ayında izleyici ile buluşması bekleniyor. Aşk Laftan Anlamaz dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir sorularının cevabı haberimizin detayında yer almaktadır.

Aşk Laftan Anlamaz Dizisi Konusu 
Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı ‘Murat Sarsılmaz’ olarak izleyiciyle buluşacak. Hande Erçel, dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Giresun’da doğan ve İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’, bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi izleyenleri ekrana bağlayacak.

Aşk Laftan Anlamaz Dizisi Oyuncuları 
Hande Erçel - Hayat
Burak Deniz - Murat Sarsılmaz

Aşk Laftan Anlamaz Hayat Kimdir
Hayat, inatçı mücadeleci ve dürüsttür. Giresun'da doğar ve İstanbul'a iki kız arkadaşı ile yaşar. Bir kavga sonucu Murat ile tanışır. Büyük aşklar kavga ile başlarmış Murat ile Hayat'ın aşkı da bu kavga ile başlar.

Aşk Laftan Anlamaz Murat Kimdir
Sarsılmaz ailesinin tek veliahtı olan Murat, ciddi çalışkan ve sorumluluk sahibi bir iş adamıdır. Hayat ile yolu tesadüfen kesişir ve yolları bir daha ayrılmaz her fırsatta tekrar karşılaşırlar. Kavga ile başlayan tanışmaları büyük bir aşka dönüşür.

Hande Erçel Kimdir
24 Kasım 1993 Balıkesir doğumludur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okumaya devam etmektedir. 2012 yılında Bakü'de düzenlenen Miss Civilization of the World yarışmasında 2. olmuştur. Çılgın Dersane: Üniversitede dizisinde Meryem olarak ilk rolünü canlandırdı. Daha sonra Hayat Ağacı dizisinde Selen karakteri ile karşımıza çıktı. Güneşin Kızları dizisi Selin karakterini canlandırdı ve yıldızı parladı.

Hande Erçel Oynadığı Diziler
Aşk Laftan Anlamaz - Hayat
Güneşin Kızları - Selin
Hayat Ağacı - Selen
Çılgın Dersane: Üniveristede - Meryem

Burak Deniz Kimdir
20 Ekim 1989 İstanbul doğumludur. İlk, orta ve üniversite eğitimini İstanbul'da aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2011 yılında Kolej Günlüğü dizisinde yaptı. Daha sonra bir çok projede rol alan başarılı oyuncu en son Gecenin Kraliçesi dizisinde Mert karakterine hayat verdi.

Burak Deniz Oynadığı Diziler
Aşk Laftan Anlamaz - Murat
Gecenin Kraliçesi - Mert
Medcezir - Aras
Kaçak
Kolej Günlüğü


Aşk Laftan Anlamaz Dizisi Konusu, Oyuncuları Kimler Reviewed by Unknown on 11:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.