tv-haberleri

46 Yok Olan Bitti Mi, Neden Bitti, Final Mi Yaptı

46 Yok Olan Bitti Mi
Başrolerini Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal ve Birkan Şal'ın oynadığı 46 Yok Olan dizisi sevenlerine üzücü haber geldi. Yapımcılığını Nunova Film'in üstlendiği yönetmenliğini Serdar Akar'ın senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in kaleme aldığı dizi yakında final yapacak. 46 Yok Olan dizisi neden bitti, neden final yapıyor, bitti mi, final mi yapacak sorularının cevabı haberimizin detayında yer almaktadır.

8. Bölümü ile ekrana gelen dizi yakında final yapacak. Cuma günleri 23:45'de izleyici ile buluşan dizi 60 dakikalık olması ile bütün dizilerden ayrılıyor. Kısa süreli olan dizi izleyiciyi ve oyuncuları sıkmasın diye kısa süreli tutuldu ancak dizi kısa süreli olmasına rağmen reytinglerde başarı gösteremedi. Star Tv ekranlarında 27 Mart 2016 Pazar günü yayınlanamaya başlayan dizi reytingler nedeni ile yayın günü değişti ve Cuma gününe alındı. Ancak dizi Cuma günleri de pek bir başarı gösteremedi ve yakın zamanda final yapması bekleniyor.

46 Yok Olan Konusu
Psikolojik gerilim olan dizinin konusu ise şöyle; Türkiye'nin sayılı genetik profesörleri arasında yer alan Murat Güney (Erdal Beşikçioğlu); tedavisi mümkün olmayan bir hastalık sonucu beş yıldır komada bulunan kız kardeşini Ezo (Ayça Eren) hayatta tutmaya çalışan, kendisini bu hastalığın tedavisine adamış bir profesördür.

Zamanla çevresindekileri kaybeden, pek çok kişinin yarı yolda bıraktığı karakterimiz bu zorlu yolda yüzlerce hastaya umut sayılabilecek bir ilaç keşfeder ve bir anda kendisini büyük bir olaylar zincirinin arasında bulur. Gerçeğin peşinde olan ve inancından taviz vermeden bu zamana kadar gelen profesör için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bu sır dolu buluş, tanıdığı ve tanımadığı birçok kişinin hayatını değiştirecektir

46 Yok Olan Oyuncu Kadrosu 
Erdal Beşikçioğlu - Murat
Yasemin Allen - Selin
Melis Birkan - Ceyla
Saygın Soysal - Doğan
Birkan Şal - Salim
Ayça Eren - Ezo
Metin Belgin - Ferit
Selin Uludoğan - Sude



46 Yok Olan Bitti Mi, Neden Bitti, Final Mi Yaptı Reviewed by Unknown on 11:56 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.