tv-haberleri

Gardırop Savaşları Yarışmacıları Kimler, İsimleri Ne

Gardırop Savaşları Yarışmacıları 
Fox Tv ekranlarında yayınlanan moda yarışması Gardırop Savaşları sevilerek izlenmeye devam ediyor. Son zamanlarda bir çok moda yarışması yapıldı hemen hemen hepsi bir birinin aynısı olsa da bu yarışma diğerlerinden biraz farklı olması ile dikkat çekiyor.

8 Genç kız 10 dönümlük araziye kurulmuş dört tane villada kalıyor. Toplamda 30 odası bulunan bu villar da yaşayan kızların her birinin odası ayrı ve her biri kendi odasında hazırlanıyor. Farklı şekilde dizayn edilmiş odaların hepsi bir birinden farklı ve bu da evde ki rekabeti arttırıyor. Gardırop Savaşları yarışmacıları kimleri isimleri ne, bütün bu soruların cevabı haberimizin detayında yer almaktadır.

8 Genç kızın bulunduğu evde yarışmacılar her gün yeni bir konseptle jürinin karşısına çıkıyor. Yarışmanın jüri koltuğunda Gül Gölge Saygı, Ayşe Brav ve Raşit Bağzıbağlı oturuyor. Kızlara stil konusunda yardımcı olan ve bir nevi sunuculuğu da Yalçın Zaman üstleniyor. Yarışma hafta içi hergün 12:45'de izleyici ile buluşuyor. Sevilen moda yarışmasında kızlar hergün farklı konseptler ile kıyasıya savaşıyor.

Kendi gardıroplarından getirdikleri elbiseler ile jürinin belirlediği konsept doğrultusunda kendi tarzlarını oluşturup jürinin karşısına çıkıp gün birincisi olmak için kıyasıya mücadele ediyorlar. Gün birincisi olan yarışmacı diğer gün dışarı çıkıp alışveriş yapma ve 1000 liralık ödül kazanıyor. Hafta sonu ise evden bir yarışmacı eve veda ediyor yerine ise yeni bir yarışmacı eve giriyor. İki ay süren bu zorlu mücadelenin sonunda evden bir yarışmacı birinci olacak.

Gardırop Savaşları Yarışmacıları
Gözde Özmercan
Serap Çetintürk
Aycan Demirci
Gizem Dinibütünoğlu
Gizem Ay
Yağmur Ege Kılıç
Açelya Karaca
Burçin

Gardırop Savaşları Jüri Üyeleri
Gül Gölge Saygı
Ayşe Brav
Raşit Bağzıbağlı
Yalçın Zaman





Gardırop Savaşları Yarışmacıları Kimler, İsimleri Ne Reviewed by Unknown on 14:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.