tv-haberleri

Selin Ciğerci Hangi Futbolcu ile Aşk Yaşıyor,

Selin Ciğerci Hangi Beşiktaşlı Futbolcu İle Aşk Yaşıyor
Sosyal medyanın fenomen ismi Selin Ciğerci yaptığı açıklama magazin gündemine bomba gibi düştü. Selin Ciğerci iki yıl önce cinsiyet değiştirmiş ve kadın olmuştu. Okan Ünsal olarak geçirdiği hayatında Bebek Okan lakabı ile tanınan ve iki yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatı geçiren Okan Ünsal, Selin Ciğerci olmuştu.

Selin Ciğerci yaptığı açıklama ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Selin Ciğerci yaptığı açıklamada "Beşiktaş'ın yıldızlarından biriyle bir yıldır büyük aşk yaşıyorum. Birlikte fotoğraflarımız da var. Sevgilimin benimle birlikte diye hedef haline getirilmesinden çok korkuyorum. Adını açıklayamam!" diye konuştu.

Selin Ciğerci Ricardo Quaresma ile Aşk Mı Yaşıyor
Selin Ciğerci'nin bu açıklamaları gündeme bomba gibi düşse de, bu aşk hakkında ki söylentiler iki ay önce sosyal medyada yayılmıştı. Selin Ciğerci'nin Beşiktaş'ın Dünyaca ünlü yıldızı Ricardo Quaresma ile aşk yaşadığı söylentileri sosyal medyada Lost.Secret tarafından iki ay önce açıklanmıştı. Yayılan bu söylentilerden sonra Ciğerci'nin bu açıklaması Ricardo Quaresma ile arasında ki aşkı doğrular nitelikte gözüküyor.

Ricardo Quaresma Kimdir
26 Eylül 1983, Lizbon doğumludur sol açık mevkinde forma giyen Portekizli millî futbolcu. Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta ve Portekiz Millî Takımı'nda forma giymektedir. Ricardo Quaresma: Nevi şahsına münhasır bir futbol anlayışı vardır. Özellikle kendisiyle özdeşleşmiş olan, Trivela ve Rabona hareketleri dünya futbol tarihinin en estetik hareketleri arasında gösterilmektedir.Ayağının dışıyla yaptığı orta ve şutlar rakip savunma ve kalecileri etkisiz halde bırakmaktadır.




Selin Ciğerci Hangi Futbolcu ile Aşk Yaşıyor, Reviewed by Unknown on 14:50 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.