tv-haberleri

Diriliş Gündoğdu Diziden Neden Ayrıldı, Neden Öldü

Diriliş Gündoğdu Diziden Ayrılacak Mı?
Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Didem Balçın, Esra Bilgiç, ve Osman Soykut'un başrollerini paylaştığı Diriliş Ertuğrul dizisi yakında sezon finali yapacak. Yaz aylarının gelmesi ile bir çok dizi sezon arası veriyor ve diziler sezon arasında bir çok oyuncu değişikliğine gidiyor. Diriliş dizisinin başrolünde rol alan Kaan Taşaner, Gündoğdu karakterine hayat veriyor. Sevilen oyuncu dizinin üçüncü sezonunda yer alamayacak. Diriliş Gündoğdu diziden neden ayrıldı, neden öldü, Diriliş Gündoğdu ölecek mi, sorularının cevabı haberimizin detayında yer almaktadır.

Kaan Taşaner Diriliş Dizisinden Neden Ayrılıyor
Sevilen dizinin sevilen karakteri Gündoğdu, Diriliş'in 3. sezonunda yer almayacak. Başarılı oyuncu yaz aylarında ekrana gelecek olan Rengarenk dizisinde sevgilisi Selin Şekerci ile birlikte başrolü canlandıracak. Sevilen karakterin ölümü Diriliş sevenlerini çok üzecek gibi gözüküyor. Gündoğdu karakteri hem tarih hemde senaryo gereği diziden ayrılacak.

Çarşamba günlerinin reyting rekortmeni olan Diriliş Ertuğrul dizisi 3. sezondan sonra Diriliş Orhan ve Diriliş Osman ile Osmanlı'nın kuruluşunu anlatacak. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, dizinin Osman ve Orhan olarak uzun süre devam edeceğini açıklayarak Diriliş severlere müjdeyi verdi.

Kaan Taşaner Kimdir
23 Nisan 1979 doğumludur. Konya S.Ü. Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı mezunu olan Kaan Taşaner, oyunculuğa ilk adımını, Karanlıkta ilk ışık Kubilay adlı tiyatro oyunuyla attı, ardından 2004 yılına kadar çeşitli oyunlarda sahne aldı, televizyondaki ilk rolünü Büyük Buluşma adlı televizyon dizisinde canlandırdı. Daha sonra Fatmagül'ün Suçu Ne adlı dizi de Erdoğan karakteri ile yıldızı parladı. Daha sonra bir çok iyi projede yer aldı. Şuanda Diriliş Ertuğrul adlı dizide Gündoğdu karakterine hayat vermektedir. Dizinin sezon finalinde ölümü ile yeni dizisi Rengarenk dizisinde oynamaya başlayacak. Oyuncu Sacide Taşaner'in oğludur.

Kaan Taşaner Oynadığı Diziler
Rengarenk
Diriliş Ertuğrul
Kayıp
Kuzey Güney
Fatmagül'ün Suçu Ne
Kendi Okulumuza Doğru
Hakkını Helal Et
Beşinci Boyut
Büyük Buluşma



Diriliş Gündoğdu Diziden Neden Ayrıldı, Neden Öldü Reviewed by Unknown on 16:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.