tv-haberleri

Rengarenk Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler

Rengarenk Dizisi Konusu Nedir
Yaz ayları girdiğinde bütün diziler ya sezon finali yapıyor ya da final yapıyor. Bunun yerine yeni diziler ekranda ki yerlerini alıyor. Yaz dizisi olarak ekrana gelen bir çok dizi genelde romantik komedi türünde izleyici ile buluşuyor. Bu yaz Atv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Rengarenk dizisi de romantik komedi türünde izleyici ile buluşacak. Dizinin başrollerini Selin Şekerci ve Kaan Taşaner paylaşıyor. Gerçek hayatta da sevgili olan ikili aynı dizide beraber başrolü paylaşacaklar. Rengarenk dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman başlayacak sorularının cevabı ve daha fazlası haberimizin detayında yer almaktadır.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu'nun yaptığı, senaryosunu Ebru Hacıoğlu, Melek Seven ve Deniz Gürlek'in kaleme aldığı Rengarenk dizisi yakında izleyici ile buluşacak. Rengarenk, bir yanda aşka ve kadınlara inancını yitiren Can, diğer yanda ülkenin şöhretli yıldızlarından Renk'in romantik komedi tadındaki hikayesini konu alıyor.

Kaan Taşaner, Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almaya devam ediyor. Dizinin sezon finalinde Kaan Taşaner'in diziye veda etmesi bekleniyor. Yeni dizisi ile anlaşan yakışıklı oyuncu Rengarenk dizisinde sevgilisi Selin Şekerci ile birlikte başrolü canlandıracak. Son olarak Acı Aşk dizisinde başrolü canlandıran Selin Şekerci dizinin reytinglere yenilmesi ve yayından kaldırılması ile yeni dizi ile anlaştı. Sevilen iki oyuncu yaz aylarında yeni dizileri ile izleyici karşısında olacak.

Rengarenk Dizisi Oyuncu Kadrosu
Selin Şekerci - Renk
Kaan Taşaner - Can
Ümit İbrahim Kantarcılar
İbrahim Kendirci
Cem Belevi
İnci Türkay
Açelya Devrim Yılhan
Selin Yeninci
Merve Oflaz
Sertan Erkaçan

Selin Şekerci Kimdir
1 Haziran 1989 İzmir, Karşıkaya doğumlu olan güzel oyuncunun babası Arap annesi Azeri asıllıdır.
İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okudu. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda yer aldı. İzmir'de özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında oynadı. İlk oyunculuk deneyimini Kavak Yelleri dizisinde üç bölümlük konuk oyunculuk ile yapan güzel oyuncu Melekler Korusun dizisinde Özgür karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Daha sonra bir çok projede yer alan güzel oyuncu en son Acı Aşk dizisinde başrolü canlandırmıştır.

Selin Şekerci Oynadığı Diziler
Rengarenk - Renk
Acı Aşk - Sude
Kaçak Gelinler - Şebnem
Ay Büyürken Uyuyamam - Leyla
İzmir Çetesi - Mira
Leyla İle Mecnun - Şekerpare
Melekler Korusun - Özgür
Kavak Yelleri - Feyza




Rengarenk Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler Reviewed by Unknown on 15:36 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.