tv-haberleri

Hayat Sevince Güzel Dizisi Konusu Nedir, Oyuncu Kadrosu

Hayat Sevince Güzel Dizisi Konusu
Başrollerini Öykü Çelik, Algı Eke, Ekin Mert Daymaz ve Burak Çelik'n oynadığı Hayat Sevince Güzel dizisi yakında Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak. Yaz dizisi olarak ekrana gelecek olan dizi aşkın Ege hallerini anlatacak. Komedi dolu hikayesi ile ekran karşısında ki izleyiciyi gülme krizlerine sokacak olan dizi fragmanı yayınlanır yayınlanmaz büyük merak uyandırdı. Hayat Sevince Güzel dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor, Hayat Sevince Güzel dizisi nerede çekiliyor sorularının cevabı haberimizin detayında yer almaktadır.

Bir Ege komedisi olarak izleyici ile buluşacak olan dizi aşkın Ege hallerini izleyici ile buluşturacak. Bazen romantik bazen komik hikayesi ile izleyiciyi ekrana kitleyecek olan dizi yakında izleyici ile buluşacak. İzmir'in Ildır köyünde çekilen dizi bu sezonun iddialı Ege dizilerinden olacak.

Hayat Sevince Güzel Dizisi Oyuncu Kadrosu
Algı Eke
Öykü Çelik
Ekin Mert Daymaz - Savaş
Burak Çelik - Barış
Uğur Çavuşoğlu
Macit Koper
Hakan Meriçliler
Ali Düşenkalkar
Ali Erkazan
Lemi Filozof
Onur Özaydın
Sema Atalay
Deniz Baytaş
Ayşen Sezerel
Yeliz Akkaya
Neşem Akhan
Şennur Nogaylar
Seda Telciler
Batuhan Ayda
Hasan Denizyaran
Ömür Özdemir
Tolga Öztürk
Anıl Çelik

Algı Eke Kimdir
16 Eylül 1985 İstanbul doğumludur. Aslen Artvin'li olan güzel oyuncu ve Gürcü asıllıdır. Boşanmış bir anne babanın çocuğudur. Annesini 2013 yılında kaybetmiştir. Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimi için Berlin'e gitmiş, burada dramaturji okumuştur. Türkiye'ye döndükten sonra yönetmen Mustafa Şevki Doğan ile tanışmış ve Baba Ocağı adlı dizi ile televizyon hayatına atılmış daha sonra bir çok dizi ve filmde rol almıştır. En son Galip Derviş dizisinde Hülya karakterini canlandırmıştır.

Öykü Çelik Kimdir
13 Temmuz 1987 İstanbul doğumludur. İlk oyunculuk deneyimini Selena dizisinde konuk oyuncu olarak yapan güzel oyuncu güzelliği ile yapımcıların dikkatini çekmiş ve bir çok projede yer almıştır. En son Poyraz Karayel dizisinde rol alan güzel oyuncu ondan önce yine Yeşil Deniz adlı Ege dizisinde başrolü oynamıştır. Romantik Komedi: Bekarlığa Veda filminde rol alan güzel oyuncu bir çok filmde ve dizi de rol almıştır.



Hayat Sevince Güzel Dizisi Konusu Nedir, Oyuncu Kadrosu Reviewed by Unknown on 14:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.