tv-haberleri

No: 309 Dizisi Konusu Nedir, Oyuncu Kadrosu

No: 309 Dizisi 
Başrollerini Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın paylaşacağı No: 309 dizisi 1 Haziran Çarşamba günü izleyiciye merhaba diyecek. Yaz dizisi olarak ekrana gelecek olan dizi romantik komedi türünde olacak ve yaz aylarında izleyiciyi ekrana kitleyecek gibi gözüküyor. Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Tolga Pulat oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Aslı Zengin ile Banu Zengin yapıyor. No: 309 dizisi konusu nedir, No: 309 oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor hepsi haberimizin detayında yer almaktadır.

No: 309 Dizisi Konusu Nedir
Lale iyi niyetli, yardım sever, fedakar, yardımsever ve dürüst bir genç kızdır. 5 yıllık sevgilisi tarafından aldatılınca erkeklere güveni kalmamış ve tamamen bitmiştir. Ancak kendine bile itiraf edemese de derinlerde bir yerde gerçek aşkını beklemektedir. Onur ise çapkın, zengin ve lüks hayatı seven birisidir. Gece hayatı sürekli olan Onur aşka inanmaz evliliği bakış açısı ise zamanı geldiğinde yapılması gereken bir sorumluluktan ibaret olarak görür.

Lale annesinin ısrarı ile yeni biri ile tanışmaya gider ancak yanlışlıkla Onur ile tanışır. Birbirlerini başka biri olarak bilen Lale ve Onur gecenin sonunda içkiyi fazla kaçırır ve kendilerini hiç istemedikleri bir halde bulurlar. Anlaşarak geceyi hiç olmamış gibi sayarak ayrılsalar da yolları yeniden kesişecektir. Leyla ve Onur hiç istemeye istemeye evlenmek zorunda kalacaklar. Onur ve Leyla'nın romantik ve komik hikayesi izleyiciyi ekrana kitleyecek.

No: 309 Dizisi Oyuncu Kadrosu
Demet Özdemir - Lale Yenilmez
Furkan Palalı - Onur Akkaya
Sumru Yavrucuk
Sevinç Erbulak
Özlem Tokaslan
İrem Helvacıoğlu
Suat Sungur
Mehmet Cihat Ercan
Gökçe Özyol
Beyti Engin
Fatma Toptaş
Pelin Ulukşar




No: 309 Dizisi Konusu Nedir, Oyuncu Kadrosu Reviewed by Unknown on 11:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.