tv-haberleri

Kısmetse Olur Hande Öztaşkın Kimdir ? Hande Kaç Yaşında Boyu Kilosu

Kısmetse Olur Hande Kimdir ? Hande Öztaşkın Kaç Yaşında Boyu Kilosu 
Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programlarından birisi olan Ksımetse Olur bu hafta yine haftanın finali ile gündeme bomba gibi düştü. Bu hafta elenen isim Ayça ve Semih oldu. Yarışmacılar bir anda şok oldular. Ayça ve Semih'in elenmesinin üzerine eve yeni gelen gelin adayı kim olacak sorusu merak edildi. Kısmetse Olur Hande Öztaşkın kimdir kaç yaşında gibi sorular takip edenlerin merak ettiği sorulardan oldu. Göz yaşları içinde uğurlanan iki yarışmacının ardından kısmetse olur evine yeni gelen isimler merak edildi. Kızlar evine yeni giren isim Hande Öztaşkın oldu ve hem güzelliği ile hemde tavırları ile adından söz ettirdi.

Kısmetse Olur Hande Öztaşkın Kimdir 
Bu hafta yani 29 Mayıs Pazar günü Kısmetse Olur evine yeni gelen isim Hande Öztaşkın oldu. Bizde sizlere Hande Öztaşkın hakkında bilgiler vermek için bu haberimizi hazırladık. 29 Mayıs Pazar günü eve giriş yapan Hande Öztaşkın oldu. Gayrimenkul danışmanlığı yapıyor ve kısa bir süre önce kendi dükkanını açmış ama kapatmak zorunda kalmış. Kendisine kızlar evinde Ayça'yı ve Dani'yi yakın bulduğunu söyledi.

Hande Öztaşkın Yaşı : 26
Hande Öztaşkın Boyu : 1.75
Hande Öztaşkın Kilosu : 53
Hande Öztaşkın Doğum Yeri : Ankara
Hande Öztaşkın Burcu : Boğa

Daha önce başından evlilik geçmemiş ve güzelliği ile dikkat çekecek bir isim olarak Hande Öztaşkın önce erkekler evinde sonra kızlar evinde kısa bir süre sohbet ettiler. Kızlar kendisini çok fazla hoş karşılamadılar. Batuhan Hande'nin gelmesine en çok sevinen isim gibi göründü ve aralarında aşk başlayacak mı sorusu belirdi.

Semih ve Ayça göz yaşları içinde uğurlandılar. Melis büyük şok geçirdi özellikle Semih'in giderken bu evde hala bir adayım yok kimse de olmadı demesi üzerine Melis gözyaşlarını tutamadı. Kendisini daha önce arkadaşları bu konuda uyarmışlardı ve canını yakar o demişlerdi. Bir an olsun Melis göz yaşları içinde boğulurken bu sözler aklına geldi ve arkadaşlarına gördünüz mü dedikleriniz çıktı ve Semih canımı yaktı diye konuştu.

Eve yeni giriş yapan Hande Öztaşkın hakkında detaylı sorular soruldu ve hem kızlar evindekiler hemde erkekler evindekiler yeni gelin adayını tanımaya çalıştılar. Aklında bir aday olup olmadığı konusunda kendisine sorulan soruları yanıtladı.




Kısmetse Olur Hande Öztaşkın Kimdir ? Hande Kaç Yaşında Boyu Kilosu Reviewed by Unknown on 18:16 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.