tv-haberleri

Yasinyobaz Kimdir ? Seblan Yasinyobaz Meclisi İzliyor

Yasinyobaz Kimdir ? Seblan Yasinyobaz Meclisi İzliyor
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde son günlerde enteresan olaylar yaşanıyor. Yasinyobaz adlı sosyal medya kullanıcısı milletvekillerinin kıyafetleri hakkında yorumlar yapıp bunu Twitter üzerinden paylaşıyor. yasinyobaz adı kullanıcı tüm milletvekillerinin kıyafetlerini biliyor ve yorumluyor bazen dalga geçiyor. Meclis şimdi kim bu seblan yasinyobaz sorusunun yanıtını aramaya başladılar. Yeni hükümetin kurulması ve görüşülmesi ile meşgul olan vekiller şimdi bu casus gözün kim olduğunu çözmeye çalışıyorlar. Vekiller casusun meclise giren gazetecilerden birisinin olduğunu düşünüyorlar.

KİM BU SEBLAN YASİNYOBAZ ? 
Meclisteki modayı takip eden bu sosyal medya kullanıcısının kim olduğu konusunda henüz bir bilgiye ulaşılamadı. Milletvekilleri gazetecilerden ve kameramanlardan şüphelenirken Twitter'da Seblan Yasinyobaz'dan cevap geldi atıığı tweet ile '' Kim olduğumu bulmaya çalışanlar; boşuna uğraşmayınız. Ben her yerdeyim- aynı zamanda hiçbir yerdeyim '' dedi...

Meclisten Moda Casusluğu Yapıyor ? 
Son günlerin merak edilen isimlerinden birisi olan seblan yasinyobaz meclisten moda casusluğu yapıyor. Vekilleirin kıyafetleri hakkında eleştiri yapıp bunu sosyal medya hesabı olan Twitter üzerinden paylaşan kullanıcının kimliği hakkında bilgi yok. Vekiller için moda yorumculuğu yapıp onların kiloları davranış şekilleri ve kıyafetleri hakkında yorumlar yapıyor.

Seblan Yasinyobaz Tweet'leri 
Sayın Devlet Bahçeli beyefendi, otururken ceket iliklenmez.Ne zaman g.kurula gelseniz aynı hatayı yapıyorsunuz.

Bugün g.kurulda İbrahim Aydemir bey sezonun moda rengini (doğru tonuyla) kravatına yansıtmış.

Sayın İsmail kahraman,gömlek yakasıyla boyun arasında işaret parmağının gireceği kadar boşluk olmalı.Siz bırakmamışsınız.(Frak fark etmez)

Kabinede Fikri Işık, Mevlüt Çavuşoğlu ve Faruk Çelik beyler kombinleriyle hafiften PİŞTİ olmuşlar. Bari uzak yerlere otursaydınız...

Sayın İdris Baluken beyefendi, 1-2 kilo daha aldığınız takdirde üzerinizdeki ceket dar gelecek.

Sayın İlknur İnceöz hanımefendi, keşke kombininize biraz renk katsaydınız. G.b.vekilleri ekstra özen göstermeli.

Sayın Oktay Vural beyefendi, senelerdir meclistesiniz. O kravat bağlama nedir? Bugün aynaya bakmadınız galiba.



Yasinyobaz Kimdir ? Seblan Yasinyobaz Meclisi İzliyor Reviewed by Unknown on 17:07 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.