tv-haberleri

Kısmetse Olur Kim Elendi 29 Mayıs Pazar, 34. Hafta Finali

Kısmetse Olur Kim Elendi 29 Mayıs Pazar, 34. Hafta Finali 
Ekranların tartışmalı ve takip edilen yarışması Kısmetse Olur bu hafta yani 34. hafta finali ile ekranlarda yerini alacak. Yakından takip eden izleyiciler ise kısmetse olur bu hafta kim elendi ve kısmetse olur 34. hafta finalinde kim elendi gibi soruların yanıtlarını merak ettiler. Tüm yarışmacılar kendi evlerinde farklı olayları tartıştılar. Erkekler evinde Emre'nin yakın arkadaşının yarışmaya katılması ve Emre'nin ona çok yardımcı olup ilgilenmesi biraz eleştirildi. Bu olayların çerçevesinde kısmetse olur bu hafta pazar günü kim elendi sorusu yanıt bulacak. Tüm detaylar haberimizin devamında....

Kısmetse Olur 34. Hafta Finali Elenen İsim : 
Kızlardan : AYÇA elendi. 
Erkeklerden : SEMİH elendi.

DANİELA VE MELİS NEDEN BARIŞTI ? 
Uzun süre birbirleri ile konuşmayan iki yarışmacının barışmalarının sebebi ise menfaat için olduğu dile getirildi. Bunun üzerine Tankut barışmalarının ne için olduğunun önemi yok yeter ki barışsınlar dedi. Bunun üzerine Melis'in davranışları eleştirildi. İkisinin arasında ki kötü ilişkinin dururp dururken birbirlerini sözlü üstün gelme çabasından doları olduğu söylendi.

Kızlar evinde ise yarışmacılar kendi aralarında dertleştiler. Anne ve babaları ayrı olan yarışmacılar kendilerinin ilişkilere her an bitecekmiş gözü ile baktıklarından bahsettiler. Kısmetse Olur halk oylaması ise yarışmacılar oylanıyor henüz oylama bitmiş değil. Elenen isim 229 Mayıs Pazar günü belli olacak. Batuhan ve Ceyda arasında ilişki yaşanıp yaşanmadığı ise merak konusu oldu.

Çünkü Batuhan diğer yarışmacılara Ceyda ile bir ilişkilerinin olduğunu söyledi. Daha sonra halk oylamasının yapıldığı bölümde Batuhan Ceyda'ya sürekli kendisini aradığını ve uzun süre telefonda konuştuklarını şaka ile karışık komik bir şekilde söyledi. Bu şakanın sebebini ise hayranlarım bizi çok yakıştırdı o yüzden böyle bir şaka yaptık dedi.

Kısmetse Olur Yarışmacıları 
Kızlar : 
Nur 
Ceyda 
Cansel 
Ayça
Mehtap
Hazal 
Melis
Daniela

Erkekler
Batuhan 
Semih 
Emre 
Adnan
Erdem
Ali Serhat 
Eser 
Semih 


Kısmetse Olur Kim Elendi 29 Mayıs Pazar, 34. Hafta Finali Reviewed by Unknown on 00:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.