tv-haberleri

Survivor Semih ile Serkay Kavga Görüntüleri ? Neden Kavga Ettiler

Survivor Semih ile Serkay Kavga Görüntüleri ? Neden Kavga Ettiler 

Son dokunulmazlık oyunları oldukça sert ve sorunlu geçmeye başladı. 23 Mayıs Pazartesi akşamı oynanacak olan survivor dokunulmazlık oyununda semih ve serkay kavga ediyorlar. Her iki takımda dokunulmazlığa odaklanmışken iki yarışmacı arasında gerginlikler yaşandı. Serkay ile Semih kavga görüntüleri ise fragmanda göründü. Ekran başında ki seyirci ise Semih ve Serkay'ın neden kavga ettiklerini merak ettiler. 

Semih ile Serkay Neden Kavga Etti ? 
Son dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı biraz daha gerginler çünkü kendi takımlarından iki kişi aday oldu aday olan isimler ise Atakan ve Yunus oldu. Şimdi ise gözler bu akşam oynanacak olan ikinci dokunulmazlık oyununa çevrildi. Oyun sırasında gerilen ve en başından beri anlaşamayan iki isim olan Semih ile Serkay kavga ettiler. Acun Ilıcalı'nın müdahalesi ile olaylar büyümedi.

Bilindiği üzere bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim Semih oldu ve ada konseyinde bir isim söyleme hakkı elde etti. Bu hakkını Atakan'ın ismini söyleyerek kullanan Semih diğer yarışmacıların daha iyi performansta olduklarını Atakan'ın ise bu aralar kötü olduğunu dile getirdi. Yunus Günçe'nin ismi ise ada konseyinde adı en çok yazılan isim oldu ve eleme potasına girdi. 

Semih ve Serkay Dikalifiye Mi Olacaklar ? 
Dokunulmazlık oyunu çamur oyunu ve iki takımın yarışmacıları oldukça hırslı. Özellikler Semih ve Serkay sinirlerine hakim olamayan iki isim oldular ve kavga etmeye başladılar. Bu akşam ki oyundan ve kavgadan sonra semih diskalifiye olacak ve serkay diskalifiye olacak mı soruları merak edildi. Tüm detayları Survivor yeni bölümde göreceğiz. 



Survivor Semih ile Serkay Kavga Görüntüleri ? Neden Kavga Ettiler Reviewed by Unknown on 18:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.