tv-haberleri

Gardırop Savaşları Gizem Dinibütünoğlu Kimdir, Kaç Yaşında

Gardırop Savaşları Gizem Kimdir
Fox Tv ekranlarında başlayan ve Karga Film'in yapımcılığını üstlendiği Gardırop Savaşları hafta içi hergün izleyici ile buluşmaya devam ediyor. 8 genç kızın bulunduğu evler lüxle döşenmiş ve kızlar kendi odalarında kalıyorlar. Bütün yarışmacılar kendi gardıroplarında getirdikleri elbiseler ve aksesuarlar ile hergün farklı konseptlerde jürinin karşısına çıkıyor. Yarışmanın jüri koltuğunda Gül Gölge Saygı, Raşit Bağzıbağlı ve Ayşe Brav oturuyor. Yalçın Zaman ise hem kızlara yardım ediyor hemde sunuculuk yapıyor. Gardırop Savaşları Gizem Dinibütünoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli ve hakkında daha fazla bilgi haberimizin detayında yer almaktadır.

Gizem Dinibütünoğlu Kimdir
1994 doğumlu olan güzel yarışmacı Ege Üniversitesi Moda Tasarım bölümü mezunudur. Moda tasarımı mezunu olan yarışmacı diğer adaylardan bir sıfır önde başladığını ve kendine ait bir tarzı olduğunu düşünüyor. Dans etmeyi çok seven yarışmacı dans ederken sinirini ve stresini atıyor.

Gizem Dinibütünoğlu Yaşı: 22
Gizem Dinibütünoğlu Boyu: 1.70
Gizem Dinibütünoğlu Kilosu: 58
Gizem Dinibütünoğlu Nereli: İstanbul

8 güzel yarışmacının yer aldığı evde 30 oda bulunuyor. 10 dönümlük araziye kurulan Gardırop Savaşları evi dört tane villadan oluşuyor. Her yarışmacı için farklı oda bulunuyor ve yarışmacılar kendi odalarında gün birincisi olmak için kıyasıya savaşıyor. Gün sonunda konsepte en uygun giyinen yarışmacı jüri tarafından birinci ve ikinci oluyor. Birinci ve ikinci olan yarışmacılar 1000 liralık günlük ödülü kazanıp dışarı çıkıp alışveriş yapma hakkı kazanıyor.

Gardırop Savaşları Yarışmacıları 
Gözde Özmercan
Serap Çetintürk
Aycan Demirci
Gizem Dinibütünoğlu
Gizem Ay
Yağmur Ege Kılıç
Tuğçe Karabıyıoğlu
Açelya Karaca

GARDIROP SAVAŞLARI YARIŞMACILARI
GİZEM DİNİBÜTÜNOĞLU

 gardırop savaşları aycan
AYCAN DEMİRCİ


Gardırop Savaşları Gizem Dinibütünoğlu Kimdir, Kaç Yaşında Reviewed by Unknown on 15:56 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.