tv-haberleri

Kısmetse Olur Ne Zaman Final Yapacak, Final Tarihi Ne Zaman

Kısmetse Olur Final Tarihi Belli Oldu
Kanal D'nin sevilen evlendirme yarışması Kısmetse Olur'un final tarihi belli oldu. Seda Akgül'ün sunumu ile gerçekleşen programda 8 gelin 8 de damat adayı yer alıyor. Gelin ve damat adayları 12 saat ayrı evlerde yaşıyor süreleri dolduktan sonra evlerine dağılıyorlar. Hafta içi hergün izleyici ile buluşan yarışma programında hafta sonu eleme geceleri yaşanıyor. Bir veya iki yarışmacı eve veda ediyor ve yerlerine yeni adaylar eve giriyor. Seda Akgül gelin ve damat adaylarına yakında gong sesinin çalacağını ve artık evden kimse elenemeyeceğini ve eve kimsenin girmeyeceğini açıkladı. Kısmetse Olur ne zaman final yapacak, final tarihi ne zaman, Kısmetse Olur 2. Sezon olacak mı,  sorularının cevabı haberimizin detayında yer almaktadır.

Kısmetse Olur'da Neler Oldu
34. haftaya girilen yarışma programında yakında final gecesi yaşanacak ve bir gelin ve damat adayı birinci olarak evden evlenerek çıkacak. Sevilerek izlenen yarışma programı reytinglerde büyük başarılar gösterdi. Yarışmanın bir çok yarışmacısı izleyici tarafından çok sevildi bunlardan en çok sevilen Ayça Ekin Beğen, Nur Erkoç ve Ceyda Kırıcı oldu. Evden elendikten sonra fanları tarafından sosyal medyada baskıya uğrayan yapım ekibi bü üç yarışmacıyı da eve yeniden aldı.

Yarışma programı ile ilgili iddialar ifşaalar yarışma programının çokça gündemde kalmasını sağladı. Yarışmacıların bir çoğu dizilerde reklamlarda oynadığı gibi mankenlik yapan yarışmacılarda oldu. Daha sonra özel hayatları ile gelin adayları evde dışlandı ve bu yüzden evde ki yarışmacılardan tepki aldılar. Ancak damat adaylarının özel hayatlarında yaptıkları programa yansımayınca sosyal medyadan büyük tepki topladılar ve bu durumda eve yansıdı ve damat adayları ceza aldı.

Kısmetse Olur'un Finali Ne Zaman?
Uzun süredir ekranda olan yarışma programı yakında final yapacak bir yarışmacı birinci olacak ve seçtiği aday da teklifini kabul ederse muhteşem bir düğün ile evlenip büyük ödülü kazanacaklar. Eve giren eski adaylar ile birlikte evde ki yarışmacılar sevilen yarışmacılar oldu. Bu hafta Ayça'nın elenmesinden sonra fanları yeniden eve girmesi için uğraşsa da Kısmetse Olur 3 ya da 4 hafta sonra final yapacak.

Kısmetse Olur 2. Sezon Olacak Mı?
Haziran'ın ortası veya sonunda final yapması beklenen yarışma programı kısa süre sonra ikinci sezonu ile yeniden ekrana gelecek. Kısmetse Olur 2. Sezonda eski yarışmacılarında yer alması bekleniyor.

Kısmetse Olur Gelin ve Damat Adayları 
Gelinler 
Ayça Ekin Beğen
Cansel Çördük
Ceyda Kırıcı
Daniela Grajdeanu
Hazal Atabek
Mehtap Taşkıran
Melis Buse Betkayan
Nur Erkoç

Damatlar
Adnan Kızıltaş
Ali Serhat Doğru
Batuhan Cimilli
Emre Ubeyli
Erdem Dalfidan
Eser West
Semih Kurtulmuş
Tankut Denker






Kısmetse Olur Ne Zaman Final Yapacak, Final Tarihi Ne Zaman Reviewed by Unknown on 14:35 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.