tv-haberleri

Survivor Best Star Yarışmacıları Kimler Olacak

Survivor Best Star Yarışmacıları 
Türkiye'nin en çok sevilen ve en çok takip edilen yarışması Survivor 2017 de izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor. Geçen sene All Star ile büyük beğeni toplayan yarışma 2017 de yine izleyiciyi ekrana kitleyecek. Acun Ilıcalı'nın tüyosunu verdiği yarışma ile ilgili bilgiler kısa sürede sosyal medyada yayıldı. All Star'da yarışmamış ve All Star'da yarışmış en güçlü 7 erkek ve 7 kadın yarışmacıyı Best Star'da yarışacak. Sabırsızlıka beklenen Survivor Best Star yarışmacıları kimler olacak, Best Star'da kimler yarışacak, kimlere teklif gitti, kimler teklife sıcak bakıyor bütün bu soruların cevabı haberimizin detayında yer almaktadır.

SURVİVOR BEST STAR YARIŞMACILARI
Nihat Doğan 
Pascal Nouma 
Ümit Karan 
Yiğit Dikmen 
Hilmicem İntepe 
Murat Ceylan 
Hasan Yalnızoğlu
Avatar Atakan

Ece Begüm Yücetan
Berna Canbeldek
Serenay Aktaş
Duygu Çetinkaya
Merve Aydın
Nagihan Karadere

Nihat Doğan ve Pascal Nouma Teklif Giden İlk İsimler Oldu
Survivor Best Star'da yarışması büyük ihtimal olan yarışmacılar ile görüşmeler yapıldı ve çoğu teklife sıcak bakıyor. Pascal Nouama ve Nihat Doğan'ın kavga etmeleri olay olmuş Pascal Nouma diskalifiye olmuştu. İkili All Star'da yeniden karşılaşacaktı ancak Nihat Doğan attığı Tweet yüzünden son anda All Star kadrosundan çıkarılmıştı. Bu yüzden Nihat Doğan, Best Star teklifini hemen kabul etti. Nihat Doğan ve Pascal Nouma, Survivor Best Star'da %90 yer alacak.

Hasan Yalnızoğlu ve Ece Begüm Yücetan Best Star'da Yer Alacak Mı?
Survivor Best Star için teklif giden diğer isimlerden biriside Hasan Yalnızoğlu, All Star'da da yarışan yarışmacı Best Star teklifine sıcak bakan yarışmacılardan. Diğer bir isim ise mankenliğe atılan ve bu yönde kendine kariyer yapmaya çalışan Ece Begüm Yücetan oldu. Ancak Ece Begüm Yücetan teklife sıcak bakan isimlerden değil. Mankenliğe yeni atılan Yücetan, bu alanda kariyer yapmak istiyor ve teklife sıcak bakmıyor.

Hilmicem İntepe ve Murat Ceylan Yeniden Survivor'da
Survivor'un en iyi ikililerinden olan Hilmicem İntepe ve Murat Ceylan, Best Star kadrosunda görülmek istenen ikililerden birisi. All Star teklifini müzik çalışmaları yüzünden kabul edemeyen Murat Ceylan, Best Star teklifine sıcak bakıyor. Hilmicem ise yaz aylarında ekrana gelecek olan Bodrum Masalı dizisi tutmaz ise Best Star kadrosunda yer alacak ve en çok sevilen ikili yeniden Survivor'da olacak.

Teklif giden diğer iki isim ise dizilerin yeni yüzlerinden olan Yiğit Dikmen ve Ümit Karan oldu. Yiğit Dikmen, yeni bir dizi çalışması olmaz ise teklife sıcak bakan isimlerden. Ümit Karan ise Best Star gitmediği için pişman olan isimlerden ve Best Star teklifini kabul etti.

Survivor All Star'dan Sonra Best Star'da Yeniden Karşı Karşıya Olacaklar 
Duygu Çetinkaya ve Serenay Aktaş, Berna Canbeldek ve Merve Aydın'a da teklif gitti. Duygu Çetinkaya ile görüşmeler güzel geçti ve teklifi kabul etti. Serenay Aktaş ise yeni bir dizi çalışması olmazsa teklife sıcak bakıyor. Berna Canbeldek'de teklife sıcak bakan isimlerden ve %90 yer alacak. Merve Aydın ise Acun Ilıcalı'nın Survivor Best Star kadrosunda en çok yer almasını istediği yarışmacılardan ve Merve Aydın'ın Acun Ilıcalı'yı kırmayacağı düşünülüyor.

Bu sezonda yarışan Atakan ve Nagihan'ın da Survivor Best Star kadrosunda yer alması bekleniyor. Bu sezonun en güçlü iki yarışmacısı olarak bilinen bu iki yarışmacı döndükten sonra Best Star teklifini hemen kabul eder mi bilinmez ama bu ikili de Best Star'a katılırsa 2017 Survivor'da parkurlarda savaş çıkacak gibi gözüküyor.

Survivor Best Star için teklif giden isimler bunlar oldu. Bir çoğunun bu teklifi kabul etmesi bekleniyor. Şimdilik kesin olmasa da bu teklif giden isimlerin Best Star'da yer alması bekleniyor. Bu sezonda hala yarışan Nagihan'ın teklifi kabul edip etmeyeceği merak ediliyor. Küçük bir bebeği olan yarışmacının döndükten sonra tekrar gidip gitmeyeceği en çok merak edilen yarışmacılardan oldu. Ancak Acun Ilıcalı'nın Nagihan'ı Best Star kadrosunda kesin görmek istediği söyleniyor.

Turabi Çamkıran Best Star'a Katılacak Mı
Survivor'un en çok sevilen yarışmacılarından olan Turabi hem şampiyon olmuş hemde All Star'da şampiyon olmuştu. Sevilen yarışmacının Best Star'a katılıp katılmayacağı merak ediliyor. Turab Çamkıran'ın gidip gitmeyeceği kesinleştiği zaman sitemizde yayınlanacaktır.










Survivor Best Star Yarışmacıları Kimler Olacak Reviewed by Unknown on 11:49 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.